Παπαδοπουλος Super Markets
Περιοδείες Τασιούλα σε εργασιακούς χώρους Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 28 Μάρτιος 2014 18:55

1823078194.jpgΠεριοδεία στο εργοτάξιο του Δήμου και στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του ΚΚΕ, με τον υποψήφιο Δήμαρχο της Λαϊκής Συσπείρωσης Τάκη Τασιούλα.
«Το κλείσιμο υπηρεσιών του Δήμου, η ιδιωτικοποίηση τομέων όπως της καθαριότητας, οι διαθεσιμότητες- απολύσεις υπαλλήλων, είναι μέτρα που προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιούν οι κυβερνήσεις, οι δήμοι και οι περιφέρειες σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. Στόχο έχουν να ανοίξουν νέους τομείς για να επενδύσουν οι επιχειρηματίες και να βγάλουν κέρδη. Αυτό εννοούν όλες οι δυνάμεις που μιλάνε για «ανάπτυξη» και «επιχειρηματικότητα». Εννοούν ανάπτυξη για τους επιχειρηματίες, με φθηνό και ευέλικτο εργατικό δυναμικό, όπως τα 5μηνα και τη μαθητεία που ήδη αξιοποιούνται σε έκταση στο δήμο και την περιφέρεια. Όπου δεκάδες εργαζόμενοι και μαθητές απασχολούνται με μισθούς πείνας στις διάφορες υπηρεσίες και χωρίς συλλογικά δικαιώματα.
Απέναντι σε όλα αυτά, οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα  μπορούν και πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα. Να τιμωρήσουν τα κόμματα και τις παρατάξεις που στήριξαν και στηρίζουν την πολιτική της Ε.Ε. και τα κέρδη των επιχειρηματιών Να ψηφίσουν παντού ΚΚΕ, στην Ευρωβουλή την περιφέρεια και το δήμο Ιωαννιτών. Για να υπάρξει ισχυρή εργατική λαϊκή αντιπολίτευση, για να δυναμώσει ο αγώνας, και να μπει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική,  να αντεπιτεθεί ο λαός, για έναν δρόμο ανάπτυξης που δεν θα έχει κριτήριο το κέρδος των μονοπωλίων αλλά τις λαϊκές ανάγκες», δήλωσε ο κ. Τασιούλας με την ολοκλήρωση της περιοδείας.