Παπαδοπουλος Super Markets
Πάνω απο 300 Γιαννιώτες μικρομεσαίοι καταρτίστηκαν ... Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 28 Μάρτιος 2014 16:24

1691866760.jpgΤα αποτελέσματα των προγραμμάτων της δια βίου μάθησης που υλοποίησε στην περιοχή των Ιωαννίνων το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ παρουσιάστηκαν χθες σε ημερίδα στα Γιάννενα. Απο όλους τους συμμετέχοντες τονίστηκε η ανάγκη για κατάρτιση ακόμη περισσότερων ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων, καθώς αυτός είναι ένας τομέας, στον οποίο η χώρα μας χωλαίνει συγκριτικά με τα άλλα κράτη -μέλη της Ε.Ε.

Πάντως, η δουλειά που γίνεται απο το ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ στα Γιάννενα είναι πολύ σημαντική και αναγνωρίστηκε και απο τον Αντιπρόεδρο της Συνομοσπονδίας Γιάννη Παπαργύρη. "Το έργο του παραρτήματος στα Γιάννενα είναι πολύ σημαντικό. Μέσα σε ένα χρόνο, Πανελλαδικά ολοκληρώθηκαν 303 προγράμματα και καταρτίστηκαν 4800 συνάδελφοι. Εδώ, στην πρωτεύουσα της Ηπείρου μας δίδεται η δυνατότητα να αναπτύξουμε τους προβληματισμούς μας και να δούμε πού χωλαίνει και πού όχι το πρόγραμμα" είπε, μεταξύ άλλων.

Απο την πλευρά του, ο Συντονιστής του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ στην Ήπειρο Χρήστος Μπουκουβάλας υπογράμμισε πως το ΙΜΕ βοηθά και εξυπηρετεί τους συναδέλφους για τα προγράμματα δια βίου μάθησης. Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα στους συναδέλφους του να παρακολουθούν και να ενημερώνονται για τα συγκεκριμένα προγράμματα. "Διαφορετικά με όλες αυτές τις εξελίξεις σήμερα, ο επαγγελματοβιοτέχνης θα αντιμετωπίζει πολλά και σημαντικά προβλήματα" είπε. Να σημειωθεί, οτι μέσα σε 2 χρόνια έχουν καταρτιστεί πάνω απο 300 άτομα στα Γιάννενα.