Παπαδοπουλος Super Markets
Απάντηση από την Περιφέρεια στο vimanews.gr Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 28 Μάρτιος 2014 16:06

650938954.jpgΑπό την Περιφέρεια Ηπείρου λάβαμε και δημοσιεύουμε απάντηση στην ανάρτησή μας με τίτλο «Αλ. Καχριμάνης – Προσπάθεια να σταθεί σε δύο βάρκες» (βλέπε εδώ).
Η απάντηση έχει ως εξής: «Θέλοντας να συνεισφέρουμε στον προβληματισμό του συντάκτη σας,  για τον  Περιφερειάρχη, όπως αυτός εκφράζεται στην ανάρτηση με τίτλο, "Αλ. Καχριμάνης: Προσπάθεια να σταθεί σε δύο βάρκες", θα πρέπει να σας επισημάνουμε ότι οι προσπάθειές  του όλα τα χρόνια που υπηρετεί το θεσμό της Αυτοδιοίκησης ήταν προσανατολισμένες στην εξεύρεση λύσεων για ζητήματα που αφορούν τον τόπο και τους πολίτες. Στην πορεία αυτή συνεργάστηκε αλλά και συγκρούστηκε όταν χρειάστηκε με κυβερνητικά στελέχη, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.  
Το ίδιο πράττει και τώρα  με τα Υδροηλεκτρικά Πουρναρίου και το γάλα, με τις  τοποθετήσεις του να μην  συναρτώνται  με  προεκλογικές σκοπιμότητες, καθώς, εκτός των άλλων,  και τα δύο ζητήματα δεν  έχουν ανακινηθεί από την Περιφερειακή Αρχή. Για το  γάλα μάλιστα  οι παρεμβάσεις  του Περιφερειάρχη για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης- όπως και τελικά έγινε-  έχουν ξεκινήσει  από τον προηγούμενο Ιανουάριο, όταν και δεν είχαν προκύψει υποψηφιότητες για την Περιφέρεια, ούτε και υπήρχε "αντιμνημονιακή πίεση", όπως αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου.
Ο Περιφερειάρχης κ. Αλεξ. Καχριμάνης, όπως κατ΄ επανάληψη έχει αναφέρει, σέβεται το θεσμικό και διακριτό ρόλο των κομμάτων, ωστόσο έχει καταστήσει σαφές ότι η  συγκρότηση της παράταξης του γίνεται με αυτοδιοικητικά κριτήρια. Όσο δε για τη Νέα Δημοκρατία, - για την οποία   γίνεται αναφορά στη δημοσίευσή σας-  δεν έχει καμία εμπλοκή ή ανάμειξη στα δρώμενα της Περιφερειακής Αρχής».