Παπαδοπουλος Super Markets
H Google και η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων ενώνουν δυνάμεις Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 16 Απρίλιος 2016 14:45

201315918.jpgΤο Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και το ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2014 και 2015 σε οκτώ προορισμούς και πλέον εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Με την συνεργασία και την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί τώρα και στα Γιάννινα.
Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, διάρκειας 2 ωρών. Στα Γιάννινα το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Απριλίου, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Du Lac.
Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Στρατηγικής της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων Σαμ Κουδούνης δήλωσε: «Για όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν την επιχείρησή τους χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ακόμα και με δωρεάν εργαλεία, η συμμετοχή στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αποτελέσει μια ιδανική ευκαιρία. Κάθε επιχειρηματίας θα έχει την δυνατότητα εξελίξει την αναγνωρισημότητα της επιχείρησής του, χρησιμοποιώντας όλες τις δωρεάν προσφερόμενες υπηρεσίες ορθής χρήσης των διαδικτυακών εργαλείων της Google».
Το ερχόμενο διάστημα και με τον συντονισμό της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, θα παρασχεθούν δωρεάν από την Ομάδα της Google ειδικά μεμονωμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε κάθε ενδιαφερόμενη ξενοδοχειακή και τουριστική επιχείρηση στα Ιωάννινα, το Ζαγόρι, την Κόνιτσα, το Μέτσοβο, την Δωδώνη και τα Τζουμέρκα.