Παπαδοπουλος Super Markets
Μάχη για την Άρτα, χωρίς ταμπέλες... Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 27 Μάρτιος 2014 16:07

1396617063.jpgΤις θέσεις και τις απόψεις του για προβλήματα, αλλά και την επόμενη ημέρα της Άρτας ανέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Χρήστος Τσιρογιάννης, μιλώντας

 

χθες "Σε πρώτο πρόσωπο" με τον Κώστα Κυρίτση. Υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, οτι η παράταξή του δεν επιζητεί κάποιο χρίσμα και πως το ψηφοδέλτιο που έχει καταρτιστεί είναι πολυσυλλεκτικό. "Δίνουμε μάχη για τον τόπο μας, χωρίς να βάζουμε ταμπέλες" είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, αναγνώρισε οτι υπάρχει μια απαξίωση των πολιτών προς την πολιτική, επεσήμανε ωστόσο οτι "ο κόσμος αγκαλιάζει αυτό το κάτι διαφορετικό που έχουμε δημιουργήσει".

Λίγα λόγια...

Επιπλέον, ο κ. Τσιρογιάννης εξέφρασε την άποψη πως τα λόγια δεν έχουν τόση σημασία, όταν δεν συνοδεύονται απο πράξεις, ενώ ανάμεσα στις προτάσεις του για την επόμενη ημέρα του Δήμου Άρτας είναι, όπως είπε, η δημιουργία γραφείου υποστήριξης απασχόλησης και επιχειρηματικότητας, που μεταξύ των σκοπών που θα έχει, θα είναι η ενίσχυση των αγροτών. Εκεί, όπως χαρακτηριστικά είπε, θα δίνονται οι κατευθύνσεις και η πληροφόρηση σε ανθρώπους που θέλουν να επιχειρήσουν, κάτι που- ειδικά στις ημέρες μας- είναι το βασικό ζητούμενο.