Παπαδοπουλος Super Markets
Διαδικτυακές μπηχτές για τα «πριβέ» εγκαίνια του ΚΑΠΗ Εκτύπωση E-mail
Σύνταξη: Αγγελική Καλαμπόκα   
Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2016 00:55

2920854395.jpgΠικρία και ειρωνεία εξέφρασαν μέσα από σχόλια στο Facebook οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη του ΟΚΠΑΠΑ, που δεν είχαν προσκληθεί κι ούτε λάβει καμία ενημέρωση για τα χθεσινά εγκαίνια του 2ου ΚΑΠΗ, παρά μόνο τα πληροφορήθηκαν μέσα από δελτίου τύπου που κοινοποιήθηκε από τα ΜΜΕ και αναρτήθηκε στο προφίλ του Δημάρχου (πού αλλού, στο Facebook).
Καλή συνέχεια στο έργο του ΟΚΠΑΠΑ εύχεται στον Δήμαρχο η Γωγώ Γιώτη εκφράζοντας ταυτόχρονα τη δυσαρέσκειά της για τη μη ενημέρωση, ενώ ιδιαίτερα καυστικός είναι ο Νίκος Τσόλης με την εξής ανάρτηση: «ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ !.. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ... ΛΑΤΝΤΖΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ !.. ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΟΚΠΑΠΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ !.. ΤΟΣΗ ΕΠΑΡΣΗ».
Απάντηση στα σχόλια της κ. Γιώτη δίνει ανάρτηση από το προφίλ του Δήμου, με την οποία σημειώνεται πως η ομάδα είναι πάνω από όλα και πως εκεί, και όχι στο Facebook, πρέπει να λύνονται οι παρεξηγήσεις.
Να ‘ναι καλά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λοιπόν, που μας δίνουν πληροφορίες που ειδάλλως μπορεί να μην έφταναν ποτέ σε μας.