Παπαδοπουλος Super Markets
Στάση αναμονής (ακόμη) για Περιφέρεια και Δήμο Ιωαννιτών Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 26 Μάρτιος 2014 16:53

1979801127.jpg"Ας πάνε στο καλό οι βουλευτές αυτοί"!Έτσι "αποχαιρέτησε" ο Πρόεδρος Ν.Ε. Ιωαννίνων των ΑΝ.ΕΛ. Κώστας Ευθυμίου τις σημερινές

αποχωρήσεις απο την Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ. των Χρυσούλας Γιαταγάνα και Κώστα Γιοβανόπουλου. Όπως τόνισε, "θα συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε και που θέλουμε να υπηρετήσουμε. Για κάθε έναν που φεύγει ερχονται 10 σε εμάς".

 

Αναμένουν...

Σε ό, τι αφορά τη στάση των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στην Ήπειρο, αυτή είναι μάλλον αναμονής, με τον κ. Ευθυμίου να υπογραμμίζει πως ακόμη ακούν προτάσεις για την Περιφέρεια Ηπείρου.

"Δεν θέλουμε να κάνουμε επιπόλαιες κινήσεις. Θα αποφασίσουμε πολύ σύντομα.
Οι επιπόλαιες κινήσεις δεν θα ευνοήσουν τους Ηπειρώτες
" είπε.

Τέλος, για το Δήμο Ιωαννιτών και την παρουσίασή του στην πρόσφατη εκδήλωση του Παντελή Κολόκα, υποστήριξε πως "γίινονται συζητήσεις, καθώς τώρα βγαίνουν τα προγράμματα των παρατάξεων. Ήμουν και στην παρουσίαση του κ. Γκόντα, ενώ εκθείασα και το έργο στην κοινωνική πολιτική της υπάρχουσας δημοτικής αρχής.
Δεν σηματοδότησε κάτι η παρουσία μου στον κ. Κολοκα. Δεν καταλήξαμε ακόμη σε κάτι, περιμένουμε να δούμε προγράμματα και ψηφοδέλτια
" σημέιωσε και επεσήμανε πως δεν υπάρχει διάσταση απόψεων στους ΑΝ.ΕΛ. στα Γιάννενα.