Παπαδοπουλος Super Markets
"Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα" - Κρίσιμη πολιτική μάχη οι εκλογές Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 26 Μάρτιος 2014 16:47

3348124209.jpgΚρίσιμη πολιτική μάχη χαρακτήρισε τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων, επικεφαλής της παράταξης «Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή» Χρήστος Πατσούρας, σημειώνοντας πως και ο γιαννιώτικος λαός πληρώνει τις συνέπειες της κρίσης.
Στην πρώτη του συνέντευξη τύπου σημείωσε την ανάγκη να ενισχυθεί η αντικαπιταλιστική αριστερά και εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά των άλλων παρατάξεων, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στη ΔΡΑΣΥ με την οποία συμπορεύτηκαν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές πολλά από τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό της. «Η δημοτική αρχή ξεκίνησε με απολύσεις συμβασιούχων τη θητεία της και την ολοκληρώνει με απολύσεις ΑΜΕΑ. Ανοίγουμε μέτωπο και με την παράταξη Γκόντα, αλλά και τις παρατάξεις που εμφανίζονται ως ανεξάρτητες, ενώ αρνούμαστε τη διαχειριστική λογική της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ και την ηττοπαθή στάση του ΚΚΕ που εκφράζει η Λαϊκή Συσπείρωση», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Μετά από ερώτηση ο κ. Πατσούρας τοποθετήθηκε και για τη ΔΡΑΣΥ, κάνοντας λόγο για ζήτημα δημοκρατίας στη λήψη αποφάσεων, σημειώνοντας πως η «Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή» θέλει να εκφράσει μια ανεξάρτητη πολιτική και όχι μια πολιτική ενσωμάτωσης.