Παπαδοπουλος Super Markets
Ανοιχτός στις συνεργασίες, "παρών" και στις εθνικές εκλογές Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 26 Μάρτιος 2014 16:37

881329342.jpgΑνοιχτός στις συνεργασίες εμφανίστηκε ο ιδρυτής του κινήματος "Ποτάμι" Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στην εκπομπή "Βήμα στον Πολίτη" και στη Βίλιαν Στασινού. Ο γνωστός δημοσιογράφος πραγματοποιεί απο σήμερα διήμερη επίσκεψη στην Ήπειρο (σήμερα το βράδυ στις 8 θα συναντήσει πολίτες και ΜΜΕ στην "Πολιτεία") σημείωσε οτι θα είναι "παρών" και στις εθνικές εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν. "Θέλουμε να φτιάξουμε ψηφοδέλτια έκπληξης στις εθνικές εκλογές. Θέλω να βγάλω μπροστά τη σωπηλή Ελλάδα, όχι τους παλιούς πολτικούς" είπε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε δε, πως "ο κόσμος θέλει καινούρια πράγματα και το γενικό πολιτικό σύστημα θα πρέπει να το καταλάβει. Είμαστε εδώ για να μιλήσυμε για τα προβλήματα του κόσμου". Και συνέχισε: "Η Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει απο έναν άνθρωπο, ούτε απο ένα κόμμα. Όλοι μαζί πρέπει να την αλλάξουμε. Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές στην επίλυση των προβλημάτων". Σε ό, τι αφορά τις Ευρωεκλογές κάλεσε και τα άλλα κόμματα να δώσουν τα προγράμματά τους (όπως έκανε χθες το "Ποτάμι"), ώστε "να δούμε πως μπορούμε να συνεννοηθούμε. Μας ενώνουν τα προβλήματα. Μακάρι να μας ενώσουν και οι λύσεις".

Τέλος, σε ό, τι αφορά την επίσκεψή του στην Ήπειρο, ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε οτι συναντήθηκε με κτηνοτρόφους και πτηνοτρόφους στην Άρτα, με τους οποίους συζήτησαν τα προβληματα στους κλάδους τους, χαρακτήρισε πολύ καλή τη φιλοξενία, ενώ ξεκαθάρισε, οτι δεν πρόκειται να εκφωνήσει κάποια ομιλία το βράδυ στα Γιάννενα, παρά μόνο θα γίνει μια κουβέντα με τους πολίτες.