Παπαδοπουλος Super Markets
Τι λένε οι χωριανοί του νέου Αρχηγού της Αστυνομίας Κωνσταντίνου Τσουβάλα Εκτύπωση E-mail
Σύνταξη: Βίλιαν Στασινού   
Τετάρτη, 17 Φεβρουάριος 2016 18:29

1967746086.jpgΟ μέχρι σήμερα υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας είναι ο νέος Αρχηγός του Σώματος, όπως αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή του το πρωί της Τρίτης το ΚΥΣΕΑ, διαδεχόμενος τον αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη, που αποστρατεύτηκε.
Η αναμενόμενη «αρχηγοποίηση» του κ. Τσουβάλα , φαίνεται από τις πρώτες αντιδράσεις των Ηπειρωτών και κυρίως των καταγόμενων από τα Τζουμέρκα πολιτών, ότι φέρνει μεγάλη ικανοποίηση κι αυτό αποτυπώθηκε και στην τηλεοπτική εκπομπή ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ του τηλεοπτικού σταθμού ΒΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, όπου πολίτες της περιοχής με παρεμβάσεις τους στην εκπομπή της Δημοσιογράφου Βίλιαν Στασινού, δήλωναν την ικανοποίηση και την υπερηφάνεια τους, καθώς ένας δικός τους άνθρωπος κρίθηκε άξιος να καταλάβει την κορυφή στην ηγεσία της ΕΛΑΣ.
Χωριανοί του νέου Αρχηγού, με παρεμβάσεις τους εξέφρασαν την ελπίδα ότι ο νέος αρχηγός θα βοηθήσει την Αστυνομία, αλλά και τον τόπο τους, που χρειάζεται μεγαλύτερη αστυνόμευση και δεν έκρυψαν ότι όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό του πρώην Αρχηγού κ. Δημήτρη Τσακνάκη, δεν έφευγε ούτε όταν τελείωνε το ωράριο του από το μέγαρο της οδού Κατεχάκη και δεν έκανε ούτε χρήση της αδείας του το Καλοκαίρι, προκειμένου να επισκεφτεί το πατρικό του στους Ραφταναίους, επιλέγοντας να μείνει στην υπηρεσία.
Οι ενδείξεις λοιπόν συνηγορούν σ’ έναν Αρχηγό, που εκτός από ένα καλό βιογραφικό, διαθέτει και ζήλο. Δεν μένει παρά να το αποδείξει και στα νέα καθήκοντα, σε μία δύσκολη περίοδο και βεβαίως να τον αφήσουν να το αποδείξει.