Παπαδοπουλος Super Markets
Ημερίδα για την ασφάλεια των τροφίμων Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 25 Μάρτιος 2014 10:10

121535798.jpgΗμερίδα με θέμα «Τι πρέπει να γνωρίζει ο Καταναλωτής για τα τρόφιμα» πραγματοποιούν το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, το

Επιμελητήριο Ιωαννίνων και η Δομή Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Μαρτίου, στις 6.30 το απόγευμα, στην Αίθουσα Σεμιναρίων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων (Αραβαντινού 5).
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
18:45-19:00 Χαιρετισμοί
• Εκπρόσωπος της ΔΕ του Περιφερειακoύ Τμήματος Ηπείρου – Κερκύρας - Λευκάδας της ΕΕΧ
• Αλμπάνης Τριαντάφυλλος, Καθηγητής, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
• Τσίκαρης Βασίλειος, Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
19:00-19:30 Ρούσσης Ιωάννης, Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων - «Λειτουργικά Τρόφιμα»
19:30-20:00 Δημητρίου Δημήτριος, Δρ.Βιολόγος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ιωαννίνων - «Μικροβιολογικοί Δείκτες Τροφίμων»
20:00-20:30 Ζήκος Μιλτιάδης, Γεωπόνος, Προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΦΕΤ Ιωαννίνων - «Έλεγχοι του ΕΦΕΤ κατά το 2013»
20:30-21:00 Πέττας Ιωάννης, Χημικός, Προϊστάμενος τμήματος Εργαστηριακών Ελέγχων
της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΦΕΤ Ιωαννίνων - «Προγράμματα εργαστηριακών ελέγχων του ΕΦΕΤ το 2013»
21:00-21:30 Βαγενάς Γεώργιος, Χημικός, Προϊστάμενος Εργαστηρίου, της Περιφερειακής Χημικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων του Γενικού Χημείου του Κράτους - «Επισήμανση Τροφίμων και εργαστηριακός έλεγχος»
21:00-21:30 Συζήτηση - Συμπεράσματα