Παπαδοπουλος Super Markets
Τα προγράμματα Θεοδωράκη και Κουβέλη στην Ήπειρο Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 24 Μάρτιος 2014 22:04

1916558233.jpgΜετά τον Αλέξη Τσίπρα δύο ακόμη πολιτικοί αρχηγοί θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στα Γιάννενα, εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά και Ευρωεκλογών.

Αρχικά, στην Ήπειρο ανεβαίνει την Τετάρτη «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, που θα κάνει στάσεις και στους 4 Νομούς. Πρώτος σταθμός η Άρτα, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο κ. Θεοδωράκης θα συναντήσει μέλη γυναικείων συνεταιρισμών, αλλά κι αγρότες και παραγωγούς, με πρώτο του ραντεβού τον Συνεταιρισμό Πέτα που προσπαθεί να αναδείξει τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, θα πάει στα Γιάννενα όπου στις 8, στο Συνεδριακό Κέντρο της «Φρόντζου Πολιτεία», θα συνομιλήσει με πολίτες και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Την Πέμπτη το πρωί, το "Ποτάμι" θα βρεθεί στην Πρέβεζα. Εκεί θα συναντηθεί με νέους αγρότες και κατοίκους της περιοχής, ενώ στις 5 το απόγευμα θα συναντήσει μέλη και φίλους του δραστήριου νεανικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γλυκή-Ποταμιάς. Το ταξίδι του "Ποταμιού" στην Ήπειρο θα κλείσει με τη συνάντηση που θα έχει ο κ. Θεοδωράκης με φίλους και εθελοντές – αυτή τη φορά – στην παραλία της Ηγουμενίτσας, το βράδυ της Πέμπτης στις 8, στο Envy Cafe.

 

4193985339.jpgΟ Φώτης Κουβέλης

Την Παρασκευή θα φθάσει στα Γιάννενα ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ο οποίος αρχικά θα περιοδεύσει και στην Κόνιτσα. Όπως έχει γίνει γνωστό, στις 12.30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το δημαρχείο της Κόνιτσας, στις 13.00 θα περιοδεύσει στην αγορά της πόλης και θα συναντηθεί με τα μέλη και τους φίλους της ΔΗΜ.ΑΡ (στην Ταβέρνα Τσουκάλη).
Στις 17.30 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων, όπου και θα δώσει το "παρών" στα εγκαίνια της έκθεσης του εβραϊκού ελληνισμού. Στις 18.30 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε στο  Ξενοδοχείο ‘’Σιαράβα’’, ενώ στις 19:00 θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορέις στον ίδιο χώρο.
Τέλος, θα μιλήσει στις 20:30 σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην αίθουσα της  Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών. Επίσης, θα μιλήσουν οι: Πάνος Μπεγλίτης π. Υπουργός και Γιάννης Τσαμουργκέλης Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου.