Παπαδοπουλος Super Markets
Οι προτάσεις του Γ. Ντόντη για το Πωγώνι στους ετεροδημότες Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 24 Μάρτιος 2014 17:30

266570255.jpgΣτους ετεροδημότες της Αθήνας μίλησε την Κυριακή ο υποψήφιος Δήμαρχος Πωγωνίου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Ντόντης. Τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις στον Δήμο με αναφορές στην σημερινή δημοτική αρχή, την οποία χαρακτήρισε ως δημοτική αρχή των κολλητών, της προχειρότητας, της αδιαφάνειας και του λαϊκισμού. Στο κάλεσμά του, τόνισε ιδιαίτερα  την σημασία των εκλογών της 18ης Μαΐου και την αναγκαιότητα αλλαγής σελίδας στο Πωγώνι, παρουσιάζοντας την δική του πρόταση για το μέλλον του Δήμου.
Χαρακτηριστικά ανέφερε τις εξής κυρίαρχες και άμεσες προτεραιότητες της επομένης των εκλογών για την Παράταξή του:
>Αποκέντρωση των δημοτικών υπηρεσιών σε έδρες των Δ. Ε. για την ενίσχυση, την αναβάθμιση και την απαραίτητη στήριξη των τοπικών περιοχών.
>Αυξημένες αρμοδιότητες στα Τοπικά Συμβούλια και σύσταση της Πάγιας Προκαταβολής για να ασκήσουν αποτελεσματικά τις αρμοδιότητές τους.
>Θεσμοθέτηση λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, με αρμοδιότητα και εισηγήσεων στο Δ. Σ.
>Ολοκληρωμένο Σχέδιο Προβολής του Δήμου, (ξεκινώντας αρχικά με την τοποθέτηση πινακίδων στο Δήμο και χαρτών με τις απαραίτητες σημάνσεις για τα επισκέψιμα σημεία συνολικά του Δήμου μας & την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών).