Παπαδοπουλος Super Markets
Ο Π. Πάντος υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας με την Γεροβασίλη Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 24 Μάρτιος 2014 09:43

3730446917.jpgΟ Παναγιώτης Πάντος είναι η επιλογή για τη θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας στο ψηφοδέλτιο της Όλγας Γεροβασίλη. Ο Παναγιώτης Πάντος γεννήθηκε  το 1951 στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας. Πήγε Γυμνάσιο στην Παραμυθιά και στην Ηγουμενίτσα. Στη συνέχεια σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ. και είναι Διπλωματούχος Τοπογράφος Μηχανικός.
Από το 1978 ζει και εργάζεται στην Ηγουμενίτσα, ασκώντας ελεύθερο επάγγελμα.
Υπήρξε πρόεδρος του Φ.Ο.Η., υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας το 1986 και στη συνέχεια δημοτικός σύμβουλος.
Από τα ιδρυτικά μέλη του Ενιαίου Συνασπισμού και στη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε υποψήφιος βουλευτής σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις.
Νομαρχιακός Σύμβουλος, πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου και Αντινομάρχης Θεσπρωτίας  επί σειρά ετών. Μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.
Είναι παντρεμένος με την Ασημίνα Παπάζογλου και έχει μια κόρη την Μαρία, δικηγόρο.
«Η σοβαρότητα, η συνέπειά του, η πολιτική του εμπειρία, η μακρόχρονη πετυχημένη αυτοδιοικητική του διαδρομή, η κοινωνική του αντανάκλαση, η εργατικότητα, το ύφος, το ήθος, η διεισδυτικότητά του, η προσήνεια και το ειδικό του βάρος είναι αδιαμφισβήτητα εχέγγυα για την κοινωνική γείωση της πολιτικής μας, για τις ποιοτικές διευρύνσεις της παράταξής μας και για την υπεράσπιση των αρχών και των στόχων μας.
Μαζί με τους 11 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, που θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση, θα μεταφέρουν σε όλη την Θεσπρωτία τις αρχές, την φιλοσοφία, την πρόταση και το πρόγραμμα της παράταξής μας.
Για να αφήσουμε οριστικά πίσω μας το χθες και να κάνουμε τον τόπο μας “ΗΠΕΙΡΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ”», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.