Παπαδοπουλος Super Markets
ΑΝ.ΕΛ.: Σκοπεύουμε να στηρίξουμε ανεξάρτητο για την Περιφέρεια Ηπείρου Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 05 Φεβρουάριος 2014 15:12

4018963080.jpg"Σε επίπεδο Περιφέρειας πολύ πιθανό να στηρίξουμε κάποιον ανεξάρτητο υποψήφιο, πέρα απο μνημονιακές παρατάξεις. Είμαστε σε επαφή με αντιμνημονιακές προσωπικότητες, άφθαρες, νέους με οράματα, που είναι πιθανό να μπουν μπροστά. Η κοινωνία της Ηπειρου πρέπει να στηριξει μια τέτοια προσωπικότητα". Τάδε έφη Κώστας Ευθυμίου, Γραμματέας Οργανωτικού των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" στα Γιάννενα, στην ραδιοφωνική εκπομπή της Βίλιαν Στασινού στο ΒΗΜΑ 90,1 FM.

 

Παράλληλα, ο κ. Ευθυμίου σημείωσε για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ιωαννιτών πως "συζητάμε με όλες τις παρατάξεις. Ήδη τα έχουμε πει με 4 (με την παράταξη του Αλέκου Φαρμάκη, του Νίκου Γκόντα, του Φιλ. Φίλιου και με τον Παντελή Κολόκα). Ήταν πολύ ενδιαφέρουσες οι συζητήσεις, καθώς έγινε ανταλλαγή απόψεων. Είμαστε ανοιχτοι σε όλες τις παρατάξεις του Δήμου Ιωαννιτών. Συζητήσαμε και  με σχήματα απο το Δήμο Πωγωνίου και επίκειται συνάντηση με το Δήμο Κόνιτσας".

Οι ...κόκκινες γραμμές

Ακόμη, σημείωσε πως προέχουν κόκκινες γραμμές, όπως τα κοινωνικά αγαθά. "Θέλουμε να ακούσουμε τις προτάσεις για το νερό, τα δημοτικά τέλη, τα σκουπίδια κ.α. Αυτά τα αγαθά πρέπει να παραμείνουν στα χέρια των δήμων" είπε.

Τέλος, σε ό, τι αφορά το πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις υπογράμμισε πως "σκοπεύουμε να κάνουμε σύντομα τη λαική μας συνέλευση και να ακούσουμε τους πολίτες. Θα προβρούμε στη συνέχεια σε ανακοινώσεις. Τέλη Φελβάρη το προσδιορίζουμε".