Παπαδοπουλος Super Markets
Στον Κασιδιάρη ο Ορειβατικός Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 14 Μάρτιος 2014 17:50

4053673626.jpgΣτον Κασιδιάρη, σε ύψος 1.314 μ., θα ανέβει την Κυριακή 16 Μαρτίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων, πορεία που συνδιοργανώνεται με τον Ορειβατικό Σύλλογο Πωγωνίου. Θα γίνουν δύο διαδρομές. Η πρώτη, διάρκειας 4-5 ωρών, θα ξεκινήσει από το  Φαράγγι Καταρράκτη και μέσω του Ουρανογέφυρου θα καταλήξει στον  Φυσικό Καταρράκτη (Α κατηγορία). Αρχηγός: Μανώλης Κώστας, Μακρίδης Γιώργος.
Η δεύτερη πορεία είναι στη διαδρομή Κρυονέρι – Κασιδιάρης (1,314μ) – Παλιογρίμπιανη – Κουκλιοί (Β κατηγορία - Διάσχιση). Ώρες πορείας: 7. Αρχηγός: Μάντζιος Δημήτρης, Ματσούλης Σάκης.  Εάν οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας και η διαδρομή θα επανεκτιμηθεί επί τόπου. Εξοπλισμός: ορειβατικά παπούτσια, αντιανεμικό-αδιάβροχο, μπατόν, καπέλο, πολύ νερό, γυαλιά ηλίου. Ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή καθώς και δεύτερη αλλαξιά ρούχων. 
Οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνονται το συντομότερο δυνατό, καθώς τηρείται σειρά προτεραιότητας. Αναχώρηση από την Περιφέρεια Ηπείρου, στις 7.30 το πρωί.
Πληροφορίες στα Γραφεία του Συλλόγου (Σμύρνης 15) καθημερινά 7-9 μ.μ. τηλ & fax.: 26510-22138.

Εκλογές για νέο Δ.Σ την Τετάρτη

Στο μεταξύ, ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων καλεί τα μέλη του σε επαναληπτική τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 19 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφέρειας Ηπείρου (Στοά Σάρκα 2ος όροφος). Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι ο διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ., ο οικονομικός απολογισμός και οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Προέδρου.