Παπαδοπουλος Super Markets
Λ. ΝΑΤΣΗΣ: Σε αντιπαράθεση με τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, εάν πει το "ναι" ο Τ. Αλμπάνης Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 14 Μάρτιος 2014 16:15

4039163906.jpg"Με μηχανισμούς δεν μπορείς να απευθυνθείς στην κοινωνία". Αυτό τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ "Γιάννενα- Πολίτες για την Ανατροπή",

Λάζαρος Νάτσης, σήμερα, μιλώντας στη Βίλιαν Στασινού και στο ΒΗΜΑ 90,1.

Σχολιάζοντας τα όσα γίνονται στην παράταξη "Ενότητα Πολιτών" και πώς η παράταξή του εισπράττει τα τεκταινόμενα, ο κ. Νάτσης υπογράμμισε πως "εισπράττουμε ανακούφιση απο την κοινωνία μετά απο όλα αυτά που γίνονται. Χρειάζεται απελευθέρωση του κόσμου απο μηχανισμούς του χθες και απο καταστάσεις που τον εγκλωβίζουν".

Σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ...

Ερωτηθείς για το πώς βλέπει έναν ενδεχόμενο τρίτο πόλο στην παράταξη της "Ενότητας Πολιτών" και δη πώς εκτιμά το κυοφορούμενο όνομα του Τριαντάφυλλου Αλμπάνη, ο κ. Νάτσης σημείωσε πως το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε μια άρνηση προς το ΣΥΡΙΖΑ, σε ό, τι αφορα τις εκλογές στην Περιφέρεια (υπενθυμίζεται, οτι ο κ. Αλμπάνης είχε επικαλεστεί την θεση του στην Πρυτανεία και είχε αρνηθεί να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια). "Θα είναι σε αντιπαράθεση με τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, εάν πει ναι στο Δήμο" σημείωσε και κατέληξε λέγοντας πως "ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ακολουθεί πολιτικές στάσεις που δεν έχουν σταθερότητα".