Παπαδοπουλος Super Markets
Αυτόνομη κάθοδος για τη ΔΡΑΣΥ του Στ. Σκοπούλη Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 17:14

1467425618.jpgΣτην κατεύθυνση αυτόνομης καθόδου κινείται η «Δημοτική Ριζοσπαστική Αριστερή Συσπείρωση», αντίθετα με τις εκτιμήσεις που ήθελαν συνεργασία του επικεφαλής της Στέφανου Σκοπούλη με την παράταξη «Γιάννενα. Πολίτες για την Ανατροπή» του Λάζαρου Νάτση.
Σύμφωνα με δελτίο τύπου της ΔΡΑΣΥ, τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο «Πολυθέαμα» τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης θα συζητήσουν και θα οργανώσουν την παρέμβαση του σχήματος. Στη συνέλευση θα ανακοινωθούν και τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου της ΔΡΑΣΥ, ενώ αύριο Παρασκευή 14 Μαρτίου ο κ. Σκοπούλης και μέλη της Γραμματείας θα ενημερώσουν τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου για την ενωτική πρόταση που απηύθυνε η ΔΡΑΣΥ στις άλλες δημοτικές παρατάξεις της Αριστεράς και την κοινωνία της πόλης, καθώς και για τις επερχόμενες πρωτοβουλίες του σχήματος.
Κλιμάκια της ΔΡΑΣΥ θα ξεκινήσουν περιοδείες και σειρά επαφών με τους πολίτες, αρχής γενομένης από σήμερα Πέμπτη 13 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ, στην Καλούτσιανη.
Αύριο Παρασκευή, στις 8 το βράδυ, θα ακολουθήσει περιοδεία στα Σεισμόπληκτα, το Σάββατο, επίσης στις, στους Μουζακαίους, και την Κυριακή, στις 11 το πρωί στα Μάρμαρα.
«Η ΔΡΑΣΥ, πιστή  στις διακηρυκτικές της αρχές, απευθύνθηκε σε όλες τις συλλογικότητες της Αριστεράς στην πόλη για τη δημιουργία ενός ενωτικού αγωνιστικού μετώπου ικανού να διεκδικήσει την απόσπαση του Δήμου από το μαύρο μέτωπο των αστικών δυνάμεων, για να ανατραπεί η επίθεση στο επίπεδο του τοπικού κράτους και να βγούν μπροστά τα κινήματα και ο λαός με καλύτερους όρους. Δυστυχώς για μια άλλη φορά αντί της μετωπικής λογικής επικράτησε ο αντιενωτικός παραλογισμός…
Η ΔΡΑΣΥ χωρίς να υποστείλει ούτε μια στιγμή την σημαία της αγωνιστικής ριζοσπαστικής μετωπικής ενότητας, θα βαδίσει με σιγουριά στην εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, μαζί με τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, για να ακουστεί ακόμα πιο δυνατή και καθαρή η φωνή τους», αναφέρεται σε δελτίο τύπου.