Παπαδοπουλος Super Markets
Έρχονται πρόστιμα για τις παράνομες αφισοκολλήσεις Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 13:47

3545348576.jpgΜε «λερναία ύδρα» μοιάζει το πρόβλημα της παράνομης αφισοκόλλησης, με τον Δήμο Ιωαννιτών να εμφανίζεται αποφασισμένος να επιβάλει αυστηρά πρόστιμα από τη στιγμή που ορισμένοι

δεν δείχνουν να σέβονται ούτε την τελευταία εκστρατεία καθαρισμού.
«Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα και μετά την παρέμβαση που έγινε από την αρμόδια υπηρεσία για καθαρισμό σε όλες τις στάσεις, φορείς αλλά και πολιτικά κόμματα επανήλθαν με νέα επιχείρηση αφισοκόλλησης. Πρόκειται για ενέργεια που προσβάλλει τον πολιτισμό και την παιδεία, αξίες που οφείλουν να υπηρετούν στην πράξη και τα κόμματα», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου και γίνεται γνωστό, ότι μετά τα τελευταία περιστατικά που έχουν καταγραφεί, θα κινηθεί η διαδικασία για την επιβολή προστίμων, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.
Εν όψει μάλιστα της προεκλογικής περιόδου, ο Δήμος Ιωαννιτών απευθύνει έκκληση στα κόμματα να δείξουν σεβασμό στην πόλη και να αποφεύγουν την παράνομη αφισοκόλληση, καθώς πρόκειται για μία μεγάλη πηγή ρύπανσης η συνέχιση της οποίας δεν μπορεί να επιτραπεί.
Από την πλευρά του Δήμου Ιωαννιτών δηλώνεται πως στο εξής δεν θα γίνουν ανεκτά ανάλογα φαινόμενα και θα επιβάλλονται όλες οι προβλεπόμενες κυρώσεις είτε πρόκειται για κόμματα, είτε για φορείς, είτε για ιδιώτες.

Έκκληση για ογκώδη και αδρανή
Από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών καλούνται οι συμπολίτες μας, προσωρινά, να μην βγάζουν ογκώδη απορρίμματα, όπως παλιά έπιπλα και αδρανή υλικά σε κοινόχρηστους χώρους (πεζοδρόμια, δρόμους, πλατείες κ.λ.π.).
Η Υπηρεσία Καθαριότητας θα συνεχίσει να μαζεύει κλαδέματα δέντρων και κήπων κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 2651075555 από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 7π.μ. ως 7μ.μ.