Παπαδοπουλος Super Markets
Το παρασκήνιο της αποχώρησης Βλέτσα απο την κούρσα του Δήμου Ζίτσας Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 12:25

3857199775.jpgΈντονο φαίνται πως είναι το παρασκήνιο πίσω απο την απόφαση του Σάκη Βλέτσα να αποχωρήσει απο τις εκλογές του Δήμου Ζίτσας.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές την Δευτέρα έγινε συνάντηση βασικών μελών της παράταξης, όπου τέθηκαν επί τάπητος οι προβληματισμοί από τις πληροφορίες για διαρκώς εντεινόμενη ανάμειξη του Αλ. Καχριμάνη υπέρ του Μιχάλη Πλιάκου!

Εκτιμήθηκε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ότι οι παρεμβάσεις αυτές οδηγούν σε έντονη διχόνοια, υπήρξε μεν βεβαιότητα για την Α΄ Κυριακή, αλλά προβληματισμός για την πιθανότητα της επικράτησης κατά την Β΄ Κυριακή λόγω της κόντρας που προκαλεί η ύπαρξη δύο παρατάξεων.

Επέμενε να κατέβουν...

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως κατά τις ενδοπαραταξιακές συνεννοήσεις, το σημαντικότερο τμήμα επέμενε να κατέβει η παράταξη στις εκλογές. Αρκετοί δήλωσαν ότι αν ο κ. Βλέτσας τελικά επιλέξει να μην κατέβει, θα επιδιώξουν να υπάρξει άλλος υποψήφιος δήμαρχος από την παράταξη. Ήδη στην κατεύθυνση αυτή γίνονται κινήσεις, καθώς όπως φαίνεται η απόσταση με την πλευρά Πλιάκου είναι χαώδης και η κόντρα μεγάλη και αγεφύρωτη. Σε αντίθετη περίπτωση εκτιμάται ότι το μεγαλύτερο μέρος της παράταξης Βλέτσα θα κινηθεί προς άλλες υποψηφιότητες πλην Πλιάκου ή θα μείνει αμέτοχο. Η εξέλιξη αυτή οδηγεί στο συμπέρασμα πως τα δημοτικά πράγματα στο Δήμο Ζίτσας εξακολουθούν να παραμένουν εξαιρετικά ρευστά και μάλλον θα παραμείνουν έτσι για αρκετές μέρες.