Παπαδοπουλος Super Markets
Ακροβατικά, χορός και παντομίμα Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 10:54

532730706.jpgΤην θεατρική παράσταση με τίτλο «GAZON» από την ομάδα Equipoize παρουσιάζει το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με το Ioannina Street Theater Festival. Η παράσταση θα δοθεί την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής».
Μια φρέσκια, πολύχρωμη και μοναδικά κωμική παράσταση για όλη την οικογένεια, με περίεργες ισορροπίες, ακροβατικές  χορογραφίες και ξεκαρδιστική παντομίμα!
Όταν ο Don και η ξαδέλφη του η Madona μπλέξουν σε ένα κήπο... τα λουλούδια, τα μανταρίνια, το γρασίδι, τα ποτιστήρια, και ο σκίουρος... έχουν την δική τους άποψη!
Μια φρέσκια, πολύχρωμη και μοναδικά κωμική παράσταση με περίεργες ισορροπίες, ακροβατικές  χορογραφίες και clownesque παντομίμα για όλη την οικογένεια!
Equipoize: Οι Equipoize είναι μία ελληνογαλλική ομάδα που ιδρύθηκε το 2004 από τη MarionRenard και τον Χρίστο Καούκη. Έχουν παρουσιάσει πολλές διαφορετικές παραγωγές για ενήλικες και παιδιά, προτείνοντας µια διαφοροποιημένη ματιά, πιο σύγχρονη και δυναµική. Το έργο τους αποτελεί έκφραση ενός προσωπικού λεξιλογίου που συνδυάζει το σύγχρονο χορό, το θέατρο αντικειμένων, το τσίρκο και τα εικαστικά. Έχουν συμμετάσχει σε διάφορους διαγωνισμούς και φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό (Η.Π.Α, Γαλλία, Φινλανδία, Κροατία, Πολωνία, Ιταλία, Βουλγαρία). Η παράσταση «Gazon» έχει βραβευθεί σε διαγωνισμούς παιδικού θεάτρου και έχει συνεργαστεί με την εκπαιδευτική τηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας.
Παίζουν οι Μαριόν Ρενάρ και Χρήστος Καούκης.
Τιμή Εισιτηρίου: 7 ευρώ.
Προπώληση εισιτηρίων: Πρόκος / Βιβλιοπωλείο Αναγνώστης / Ίρις / RockShop
Χορηγός επικοινωνίας: www.vimanews.gr
Χορηγοί: Θεσσαλικό ΙΕΚ, καφετέρια Chevalier
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ioannina Street Theater Festival: www.streetheater.gr