Παπαδοπουλος Super Markets
Ο Χρ. Πατσούρας επικεφαλής της "Αριστερής Παρέμβασης για τα Γιάννενα" Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 12 Μάρτιος 2014 23:19

3431841604.jpg

Τον Χρήστο Πατσούρα επέλεξε η ανοιχτή συνέλευση της «Αριστερής Παρέμβασης στα Γιάννενα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή» να ηγηθεί της παράταξης στο Δήμο Ιωαννιτών. Η εκλογή του έγινε μετά από ψηφοφορία, καθώς υπήρξαν τέσσερις υποψηφιότητες.
Ο Χρήστος Πατσούρας γεννήθηκε την 1 Νοεμβρίου του 1983 στα Γιάννενα. Είναι απόφοιτος της σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων ειδίκευσης του ΕΜΠ στην «Εφαρμοσμένη Μηχανική» και στην «Υπολογιστική Μηχανική». Υποψήφιος διδάκτωρ της σχολής Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Ήταν ενεργό μέλος του φοιτητικού συλλόγου της σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ μέσα από τις γραμμές του σχήματος της ΕΑΑΚ.
Συμμετείχε ενεργά στο αντιπολεμικό κίνημα του 2003, στο κίνημα ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση (Θεσσαλονίκη 2003) και στο φοιτητικό κίνημα την περίοδο 2006-2007.
Μέλος της αντιπροσωπείας του περιφερειακού τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ, εκλεγμένος με την Αριστερή Κίνηση Μηχανικών. Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ για την κομμουνιστική απελευθέρωση και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
«Πέρα από πρόσωπα και υποψηφιότητες, το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Παρέμβασης φιλοδοξεί να δώσει τη μάχη για να εκφραστεί σε μια αριστερή, αντικαπιταλιστική και  ανατρεπτική κατεύθυνση η λαϊκή οργή.
Θέλουμε να γίνουμε η μαγιά μιας άλλης, καινούργιας αριστεράς που δεν διαχειρίζεται  την μιζέρια, την φτώχεια και την ανεργία. Μια αριστερά που δεν θα υποχωρεί λίγο - λίγο, μπροστά στις δυνάμεις που καταστρέφουν το μέλλον μας,  αλλά θα κερδίζει τη ζωή με πρόγραμμα που βασίζεται στις λαϊκές- εργατικές ανάγκες
Η δημοκρατική διαδικασία με την οποία αναδείχθηκε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι το πρώτο δείγμα γραφής μας, τη στιγμή που στα Γιάννενα οι υποψήφιοι είτε διορίζονται, είτε «εκλέγονται» σε κλειστά γραφεία, είτε οι ίδιες οι καθεστωτικές παρατάξεις δεν μπορούν να αντέξουν τις αποφάσεις τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε δελτίο τύπου.