Παπαδοπουλος Super Markets
Τι συμβαίνει με τις μεταθέσεις των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.; Εκτύπωση E-mail
Blogάροντας
Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2015 20:03

3840180082.jpgΈμειναν να περιμένουν και ακόμα περιμένουν οι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας να συγκληθεί το συμβούλιο μεταθέσεων, προκειμένου να αποφασισθούν και να ανακοινωθούν οι μεταθέσεις τους, με την… "βαλίτσα" να έχει ήδη τραβήξει μακριά, καθώς όλα τα προηγούμενα χρόνια το θέμα των μεταθέσεων είχε κλείσει μέχρι τις 30 Ιουνίου.
Κι ενώ οι μεταθέσεις των ειδικών φρουρών ανακοινώθηκαν, κι ενώ αναμενόταν αντίστοιχες ανακοινώσεις και για τους αξιωματικούς με χρονικό όριο την 14η Ιουλίου, όχι μόνο δεν ανακοινώθηκαν, αλλά δεν φαίνεται καν να συνεδρίασε το Συμβούλιο.
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και οι οικογένειές τους που περιμένουν πως και πως τις ανακοινώσεις, αναρωτιούνται τι συμβαίνει και υπάρχουν τέτοιες καθυστερήσεις, αν και είναι βέβαιο ότι οι καθυστερήσεις δεν σχετίζονται με τα οικονομικοπολιτικά γεγονότα της χώρας, καθώς  κανονικά πραγματοποιήθηκαν τα συμβούλια τόσο για τους νεοπροαχθέντες όσο και των ειδικών φρουρών. Από αναβολή σε αναβολή λοιπόν χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση από την ηγεσία για τους λόγους της καθυστέρησης.