Παπαδοπουλος Super Markets
Στο Let's do it Greece και τα Γιάννενα Εκτύπωση E-mail
Σύνταξη: Αποστόλης Τζελέτας   
Τρίτη, 11 Μάρτιος 2014 15:16

786556684.jpgΈτοιμα να φιλοξενήσουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την πρωτοβουλία «Let’s do it Greece» είναι τα Γιάννενα, φιλοδοξώντας να αποτελέσουν ένα κρίκο στην πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικης ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών.
Το φετινό ραντεβού έχει δοθεί για τις 6 Απριλίου, ημέρα που χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, θα καθαρίσουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.
Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Ήπειρο ο συντονιστής της προσπάθειας σε πανελλαδικό επίπεδο Νίκος Κιούσης, ο οποίος συναντήθηκε με φορείς, εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις και σχολεία, στους οποίους παρουσιάστηκε το πλάνο συνολικά και δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων.
«Είναι μια μοναδική ευκαιρία για να ενώσουμε τις δυνάμεις σε μία κοινή προσπάθεια, να μπορέσουμε να γνωριστούμε και να συνεργαστούμε. Γι’ αυτό και το σύνθημά μας είναι πως μια ημέρα συντονιζόμαστε, αλλά τις υπόλοιπες 364 συνεργαζόμαστε», τόνισε ο κ. Κιούσης και συμπλήρωσε πως το μήνυμα περνάει και βρίσκει απήχηση ιδίως σε νέους ανθρώπους.
Ο Νίκος Κιούσης αναφέρθηκε και στους τρόπους επικοινωνίας για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.letsdoitgreece.org, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία εμπλοκή με χρήματα.