Παπαδοπουλος Super Markets
Συνάντηση γνωριμίας παλιών και νέων στην παράταξη Καχριμάνη Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 11 Μάρτιος 2014 10:58

650938954.jpgΣυνάντηση γνωριμίας των παλιών με ορισμένους νέους, υποψήφιους, Περιφερειακούς Συμβούλους απο όλη την Ήπειρο έγινε χθες βράδυ στην παράταξη του Αλέκου

Καχριμάνη. Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου θέλησε με αυτό τον τρόπο να φέρει πιο κοντά το παλιό με το νέο "αίμα" που θα διεκδικήσει την ψήφο των Ηπειρωτών σε μια συνάντηση που, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σε πολύ καλό κλίμα. "Δεν ήταν τίποτε άλλο απο μια συνάντηση γνωριμίας και ένα εσωπαραταξιακό ζήτημα" αναφέρουν πηγές στο vimanews.gr.

Υπάρχει ενδιαφέρον

Παράλληλα, επισημαίνουν πως το ενδιαφέρον ατόμων απο όλη την Ήπειρο για να ενταχθούν στο ψηφοδέλιο της "Αξιοβίωτης Ανάπτυξης" στις επερχόμενες Μαγιάτικες εκλογές φαίνεται να είναι μεγάλο. Για αυτό το λόγο, το... μπαλάκι είναι στον Αλέκο Καχριμάνη, ώστε να κατανείμει τις θέσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε και η παράταξη να βγει κερδισμένη και να μην υπάρξουν τυχόν προβλήματα και δυσαρέσκειες. Όσο για το πότε θα ανακοινωθούν κάποια ονόματα (πέραν των ήδη ανακοινωθέντων, τεσσάρων υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών και των κ.κ. Φίλη και Βασιλάκη); Εν ευθέτω χρόνω, χωρίς πάντως να δίδονται, για την ώρα, συγκεκριμένες πληροφορίες.

Μιώντας το μεσημέρι στη Βίλιαν Στασινού και στο ΒΗΜΑ 90,1 ο κ. Καχριμάνης σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως "είμαστε στη φάση που μπορούμε και αύριο το πρωί να παρουσιάσουμε όλο το συνδυασμό", ενώ επιβεβαίωσε το έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του.
"Έχουμε μεγάλη προσφορά υποψηφίων για το συνδυασμό μας" είπε.