Παπαδοπουλος Super Markets
Όπλα και πλαστά ευρώ μαζί με τα ναρκωτικά Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 11 Μάρτιος 2014 09:06

3738177414.jpgΣυνέχεια είχε η υπόθεση κατάσχεσης 173 κιλών χασίς στο Ράγιο Θεσπρωτίας, με τη σύλληψη ενός συνταξιούχου και ενός

ιδιωτικού υπαλλήλου.

 

Στο δεύτερο αυτοκίνητο με οδηγό τον 60χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη (κάτω από τα πίσω καθίσματα), 41 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 43 κιλών και 574 γραμμαρίων ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε ότι  λειτουργούσε και ως προπομπός,  ελέγχοντας για τυχόν διενέργεια αστυνομικών ελέγχων κατά μήκος της διαδρομής.
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ωρωπού, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 60χρονου στον Ωρωπό Αττικής, όπου  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• ένα περίστροφο κρότου, με τρία 1059008426.jpgφυσίγγια και δύο κάλυκες.
• ένα στιλέτο, με μήκος λάμας 10 εκατοστά.
• 81 χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 100 Ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας.
• 42 χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 50 Ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας.
• 47 χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 20 Ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας.
• 37 χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 10 Ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας.
• 4 χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 5 Ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας.
• 21 κροτίδες.
Πέραν των ναρκωτικών, κατασχέθηκαν και τα δύο οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά των ναρκωτικών, ενώ τα πλαστά χαρτονομίσματα θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.
Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Εξάλλου, το απόγευμα της Δευτέρας συνελήφθη στην Άρτα ένας  42χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά «φιξάκια» ηρωίνης, συνολικού βάρους 5,04 γραμμαρίων  ηρωίνης. Η σύλληψη του έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.