Παπαδοπουλος Super Markets
Η νέα ΚΑΠ θα μειώσει το αγροτικό εισόδημα, λέει ο Τ. Τόκας υποψ. δήμαρχος Δωδώνης Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 08 Μάρτιος 2014 11:54

1648623934.jpgΤην άποψη, οτι για τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους της χώρας μας, η πλήρης εφαρμογή της ΚΑΠ από το 2015 θα σημάνει τεράστια μείωση εισοδήματος και ασφυκτική σε

 

σημείο «πνιγμού» πρόσδεση από τα μονοπώλια που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δωδώνης  με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" του ΚΚΕ Τάσος Τόκας.

Ο κ. Τόκας παραβρέθηκε στην ενημερωτική συνάντηση που συνδιοργάνωσαν  ο Δήμος Δωδώνης και ο Σύνδεσμος Γεωπόνων Νομού Ιωαννίνων με θέμα: "Εξελίξεις στην Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014 – 2020". στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης στην Αγία Κυριακή Θεριακησίου.

Επεσήμανε, μεταξύ άλλων, πως η νέα ΚΑΠ παρέχει τα εργαλεία που απαιτούνται για την αντιμετώπιση του αντικειμενικού «διαρθρωτικού προβλήματος» της ελληνικής γεωργίας, το οποίο εντοπίζεται στο μικρό και διάσπαρτο κλήρο, "όχι όμως από τη σκοπιά των συμφερόντων των φτωχών αγροτών και ευρύτερα των λαϊκών αναγκών για φτηνά και ποιοτικά αγροτοδιατροφικά προϊόντα, αλλά από τη σκοπιά ενίσχυσης των καπιταλιστών αγροτών και των μονοπωλίων του αγροτικού τομέα".