Παπαδοπουλος Super Markets
ΚΑΣΣΗΣ: Πού βρήκε το 1 εκ. ευρώ ο Καρχιμάκης; Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 07 Μάρτιος 2014 20:00

394052526.jpgΧειμμαρρώδης ήταν ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής μιλώντας στην εκπομπή "Βήμα Γεγονότα". Μίλησε για όλους και για όλα, χαρκατηρίζοντας πολιτικούς καλαντζήδες όσους μεταπηδούν απο το στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ σε αυτό του Αλέκου Καχριμάνη στην Περιφέρεια Ηπείρου, ενώ για τον κ. Φίλη είπε οτι  χρησιμοποίησε το ΠΑΣΟΚ για να εκλεγεί στο οικονομικό επιμελητήριο!

Σε ό, τι αφορά τα της παράταξής του στην Περιφέρεια Ηπείρου, ο κ. Κασσής υπογράμμισε πως "αποδείξαμε οτι είμαστε καθαρά αυτοδιοικητική παράταξη. Γίνονται διεργασίες αυτό το διάστημα. Και τα πρόσωπα υπάρχουν και το ενδιαφέρον υπάρχει"
Τέλος, για το Δήμο Ιωαννιτών και τις εξελίξεις στην "Ενότητα Πολιτών" σημείωσε πως ήταν μια μεγάλη επιτυχία το οτι αυτή η αυτοδιοικητική παράταξη κρατήθηκε ενωμένη και έφθασε σε ψηφοφορία. Ο ίδιος, όπως είπε, κράτησε αποστάσεις απο τη διαδικασία, ενώ συνεχάρη και το Θωμά Μπέγκα για την εκλογή του.

Τέλος, αναφερόμενος στο Μιχάλη Καρχιμάκη και στην εγγύηση 1 εκ. ευρώ που κατέβαλε για να αφεθεί ελεύθερος, διερωτήθηκε "που βρήκε τα λεφτά ο Καρχιμάκης;"