Παπαδοπουλος Super Markets
Ο ΣΥΡΙΖΑ «μειώνει» την ανεργία και στη «Μεταλλουργική» με μια ακόμη κομματική τοποθέτηση Εκτύπωση E-mail
Blogάροντας
Παρασκευή, 15 Μάιος 2015 07:41

2684159561.jpgΣιγά σιγά ολοκληρώνονται οι καλύψεις των θέσεων του κρατικού-κομματικού μηχανισμού από το ΣΥΡΙΖΑ,

παρότι δεν φαίνεται μέχρι τώρα ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων, που είναι και το σημαντικότερο ζητούμενο για την χώρα και τους πολίτες της.
Μέτα την κάλυψη θέσεων στις περιφερειακές διοικήσεις των υγειονομικών περιφερειών της χώρας, μετά την κάλυψη θέσεων στις περιφερειακές διοικήσεις της εκπαίδευσης, στα υπουργεία και αλλού, ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται σύμφωνα με τις πληροφορίες να καλύψει και τις θέσεις στις θυγατρικές εταιρίες του κράτους ή ΔΕΚΟ για να ολοκληρώσει έτσι το σχέδιο, κανένα μέλος της οικογένειας του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει άνεργο.
Οι τελευταίες πληροφορίες έρχονται από την πλευρά της «Μεταλλουργικής» στο Κεφαλόβρυσο που φαίνεται μετά και την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας να επιστρέφουν τα χαμόγελα.
Δεν ξέρουμε αν τα χαμόγελα θα επιστρέψουν στους τζίρους ή τις πωλήσεις της εταιρίας, αλλά σίγουρα επιστρέφουν σε ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιο βουλευτή που απέτυχε να εκλεγεί στις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Αναμένεται λοιπόν τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί η κάλυψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας «Μεταλλουργική» από τον αποτυχόντα υποψήφιο βουλευτή του Ν. Ιωαννίνων Άρη Σπέγγο.
Αν και εξαφανισμένο το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ από τον δημόσιο διάλογο τους τρεις μήνες που ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, φαίνεται πως αυτός λαμβάνει την στήριξη του κόμματος για την θέση της διοίκησης του εργοστασίου με τις ευλογίες όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και άλλων εξωτερικών παραγόντων φιλικών προς το ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο πως ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και στελέχη που οι ψηφοφόροι του δεν επέλεξαν για μια θέση στην ελληνική βουλή, τα επιλέγει να διοικήσουν μια τόσο σημαντική για την χώρα και την οικονομία της εταιρία.
Σίγουρα χρειάζονταν ένα στέλεχος της αγοράς, τεχνοκράτη (σίγουρα με διαδικασίες opengov) ο οποίος θα γνώριζε πως πρέπει να διοικείται η εταιρία, τι ανοίγματα θα πρέπει να κάνει, με ποιον τρόπο και σε ποιες αγορές, και όχι ένα στέλεχος με μόνη διοικητική εμπειρία την αριστερή θεωρία και τους κομματικούς αγώνες.
Κλείνει σιγά σιγά λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ τις υποχρεώσεις τους προς τα στελέχη του, ικανοποιεί τα αιτήματα τους για συμμετοχή στην «παραγωγική ανασυγκρότηση» της χώρας και «μειώνει» αισθητά την ανεργία πάντα στις αριστερές οικογένειες, μειώνοντας παράλληλα κατά αυτόν τον τρόπο και τις όποιες ενδεχόμενες κριτικές προς το εσωτερικό.