Παπαδοπουλος Super Markets
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τα είπε με εργαζομένους στο Δήμο Ιωαννιτών και ΣΥΡΙΖΑ Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 04 Φεβρουάριος 2014 18:05

3440530199.jpgΗ Γραμματεία της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Φαρμάκη, συναντήθηκε διαδοχικά την προηγούμενη εβδομάδα με το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ στο  Δήμο Ιωαννίνων, καθώς  και με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη δημοτική του παράταξη.

 

Τους  παραδόθηκε η διακήρυξη με τις βασικές αρχές και τα άμεσα μέτρα για την ανόρθωση του Δήμου.

Στη συνάντηση με τους εργαζόμενους στο Δήμο, μεταξύ άλλων, επισημάνθηκε το γεγονός ότι η υπονόμευση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που επιχειρείται από την συγκυβέρνηση, είναι έξω από τις αρχές της παράταξης. "Το βασικό δημόσιο αγαθό που είναι το νερό πρέπει να προστατευτεί και να μην ενταχθεί στο χρηματιστήριο των ιδιωτικών συμφερόντων που ύπουλα και παραπλανητικά μεθοδεύουν διάφορα κέντρα, μέσα και έξω από τη χώρα μας" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μη αποτελεσματική συνεργασία

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός της μη αποτελεσματικής συνεργασίας της δημοτικής αρχής με τους εργαζόμενους, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας δεν υπήρξε ούτε μία συνάντηση με αυτούς, προκειμένου να ενστερνιστούν και οι εργαζόμενοι το όποιο όραμα διέθετε η δημοτική αρχή  σύμφωνα με το οποίο και εκλέχθηκε.

Στη συνάντηση που ακολούθησε με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη δημοτική του παράταξη ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τον ουσιαστικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει στις σημερινές συνθήκες η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα ο Δήμος Ιωαννίνων, προς όφελος της χώρας και των πολιτών. Κατά τη συζήτηση υπήρξε συναντίληψη και ταύτιση απόψεων σε πολλά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία και τη δράση του Δήμου Ιωαννίνων.