Παπαδοπουλος Super Markets
ΜΠΑΣΚΕΤ: Μίνι προετοιμασία και αναμονή για τον ΑΓΣΙ Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 07 Μάρτιος 2014 00:02

2313558722.jpgΣε περίοδο μίνι προετοιμασίας έχει μπει ο ΑΓΣΙ, εν όψει της έναρξης του τελικού γύρου των play off στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο Παναγιώτης Κοντογιάννης θέλει να έχει ετοιμοπόλεμους τους παίκτες για τα δύσκολα ματς που έπονται, απο τα οποία θα κριθεί η άνοδος στη Γ' Εθνική.

Πάντως, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ποιοι θα δώσουν τη μάχη με τον ΑΓΣΙ για τον τίτλο. Στον Α’ Όμιλο ο Αίολος Αστακού προηγείται με 2-1 στις νίκες του Χαρίλαου Τρικούπη και θέλει μία ακόμη νίκη για την πρόκριση, με τον επόμενο αγώνα να γίνεται στο Μεσοόγγι όπου ο Χαρίλαος Τρικούπης φιλοδοξεί να ισοφαρίσει τις νίκες και να πάει για την ανατροπή στον Αστακό. Σε διαφορετική περίπτωση ο Αστακός θα μπει απο τώρα στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου. Τέλος, στον δεύτερο όμιλο η σειρά των τελικών δεν έχει ξεκινήσει για Νικόπολη Πρέβεζας και ΑΕ Καναλακίου. Αμφότερες είναι στο 1-1 από την κανονική περίοδο ενώ το πλεονέκτημα έδρας το έχει η Νικόπολη.

Όπως και να έχει, στον ΑΓΣΙ δεν κοιτούν τι γίνεται στους άλλους ομίλους. Θέλουν να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι για την τελική φάση, ώστε να επανέλθουν άμεσα στη Γ' Εθνική. Να σημειωθεί οτι οι Γιαννιώτες έχουν περάσει ξεκούραστα στον τελικό γύρο, αφού ο Φαίακας Κέρκυρας δεν κατέβηκε για το ματς του περασμένου Σαββάτου, με αποτέλεσμα να κάνουν το 3-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια.