Παπαδοπουλος Super Markets
Επιβεβαίωσε το vimanews.gr o Τρ. Αλμπάνης.- Στο πλευρό του Γ. Καψάλη PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014 19:54

165429020.jpgΠλήρως επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του vimanews.gr από το μεσημέρι σήμερα (εδώ) που τον θέλει αναπληρωτή Πρύτανη με το σχήμα του υποψηφίου Γιώργου Καψάλη, ο νυν Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης.

 

Μιλώντας στην ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στην εκπομπή ΒΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ με τον Κώστα Κυρίτση, ο κ. Αλμπάνης υπογράμμισε πως, η συνεργασία του τόσο με τον κ. Καψάλη, όσο και με τον κ. Λαγαρή (νυν αντιπρυτάνεις και υποψηφίοι Πρυτάνεις) είναι πολύ καλή.

«Μου ζήτησε ο κ. Καψάλης σε περίπτωση που εκλεγεί να τον συνδράμω. Δέχθηκα την πρόταση. Έτσι, για ένα διάστημα θα συνδράμω, εφόσον βέβαια εκλεγεί. Θεωρούσα ότι θα έχω απαλλαγεί από την υποχρέωση αυτή, για να γυρίσω στο εργαστήριο, αλλά η πρόταση του κ. Καψάλη ήταν τιμητική και τη δέχθηκα» είπε ο κ. Αλμπάνης.

Εκτενή αναφορά έκανε στο θέμα της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων, για το οποίο το vimanews.gr σας είχε ενημερώσει νωρίτερα σήμερα (αναλυτικά εδώ), ενώ μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως σήμερα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων λειτουργεί με το 30% του προϋπολογισμού που είχε πριν από 3μιση χρόνια. «Αν δεν είχαμε τους πόρους από τα ανταγωνιστικά προγράμματα και τα ερευνητικά από την Ευρώπη θα είχε καταρρεύσει και η έρευνα» είπε.