Παπαδοπουλος Super Markets
Καθαρίζουν πινακίδες του ΚΟΚ Ροταριανός, ΚΕΘΕΑ, Paguristas PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014 19:37

2939468961.jpgΟ Ροταριανός Όμιλος Ιωαννίνων, οι Paguristas και η θεραπευτική κοινότητα ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους για ευανάγνωστες και καθαρές πινακίδες οδικής σήμανσης.

Σε μια κοινή δράση την ερχόμενη Κυριακή 22 Ιουνίου θα προχωρήσουν σε καθαρισμό πινακίδων από αυτοκόλλητα και σπρέι, με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, αλλά και μια όμορφη εικόνα της πόλης που ζούμε και την οποία επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες. Παράλληλα, μέσω της δράσης ευελπιστούν να στείλουν ένα μήνυμα σε όσους για ανεξήγητο λόγο καταστρέφουν ή μουτζουρώνουν τις πίνακες του Κ.Ο.Κ., θέτοντας σε κίνδυνο οδηγούς και πεζούς, αλλά και ρυπαίνοντας την πόλη μας.
Το ραντεβού είναι στις 9.30 το πρωί της Κυριακής, στην κεντρική πλατεία (απέναντι από την Περιφέρεια, από όπου μέλη του Ροταριανού Ομίλου, των Paguristas και του ΚΕΘΕΑ, αλλά και όποιος δημότης ενδιαφέρεται, θα χωριστούν σε ομάδες 3-4 ατόμων και με γάντια, μάσκες, σκάλες, κουβάδες, σφουγγαράκια και πάνω απ’ όλα διάθεση για προσφορά, θα εξορμήσουν σε δρόμους της πόλης μας. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και κάθε βοήθεια και συμμετοχή ευπρόσδεκτη.

Πληροφορίες: Ρ.Ο.Ιωαννίνων, Βασίλειος Παπαγιάννης – 6974228002. Paguristas Γιάννης Τσατσούλης - 6942490304

Για το ίδιο θέμα, τη Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη Τύπου απο εκπροσώπους των φορεών και τον δήμαρχο Φίλιππα Φίλιο στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου.