Παπαδοπουλος Super Markets
ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Συνελήφθη γυναίκα για χρέη 82.000 ευρώ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014 19:34

2844614525.jpgΣυνελήφθη στα Γιάννενα Ελληνίδα γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση κ. Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, συνολικού  χρηματικού ποσού

82.120 ευρώ.

 

Στο μετξαύ, συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας,  ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατείχε Αλβανικό διαβατήριο το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου.

Στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθη μία 24χρονη υπήκοος Αλβανίας, διότι κατείχε Αλβανικό διαβατήριο το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου.

Τέλος, συνελήφθη, στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή τσάντας από αυτοκίνητο, στην Πρέβεζα. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος, χθες το μεσημέρι στην πόλη της Πρέβεζας, αφαίρεσε από ανασφάλιστο αυτοκίνητο μία γυναικεία τσάντα, η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά είδη.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.