Παπαδοπουλος Super Markets
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Στενεύει το «φλερτ» με την αγορά του Ισραήλ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014 15:43

3618850242.jpgΤις κινήσεις εξωστρέφειας που θα εξασφαλίσουν την μεγαλύτερη δυνατή επισκεψιμότητα στην περιοχή εντείνουν οι Γιαννιώτες ξενοδόχοι. Τα μέλη της Ένωσης συναντούν αυτές τις ημέρες tour operators από το Ισραήλ, ενώ σημαντικές εξελίξεις

φαίνεται πως υπάρχουν και στο θέμα της αεροπορικής σύνδεσης με την συγκεκριμένη χώρα, μιας και προωθείται η μέθοδος της προκράτησης θέσεων στις πτήσεις Αθήνα-Γιάννενα και Γιάννενα- Αθήνα, ώστε να εξασφαλίζεται με αυτόν τον τρόπο η καλύτερη μεταφορά των ξένων επισκεπτών.

 

«Οι Ισραηλινοί έρχονται και έχουν συγκεκριμένη πορεία και προορισμούς. Αγαπούν την περιοχή μας και τη θεωρούν ως έναν πολύ καλό προορισμό. Πλέον, βλέπουμε τι απέδωσε η δουλειά που κάναμε το προηγούμενο διάστημα» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων Κώστας Βλάχος. Να σημειωθεί, ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι επισκέψεις Δανών, Λετονών και Ολλανδών τουριστών, ενώ σε καλό επίπεδο είναι και οι επισκέψεις Τούρκων.

Η πλατφόρμα…
Παράλληλα, οι προσπάθειες εξωστρέφειας της Ένωσης περιλαμβάνουν και την ένταξη των ξενοδοχείων σε παγκόσμια μηχανή αναζήτησης καταλυμάτων. Πρόκειται για μια πλατφόρμα, που είναι ευρέως διαδεδομένη και αναπτυσσόμενη στο χώρο του τουρισμού, ενώ την ευθύνη για τη λειτουργία της στην περιοχή μας θα έχει η Ένωση Ξενοδόχων.
«Προσπαθούμε εδώ και 3 με 4 χρόνια να τη φέρουμε. Έγινε χθες η παρουσίασή της και από σήμερα ως και τη Πέμπτη θα κάνουμε εγγραφές. Ήδη οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί, καθώς πρόκειται για μια πολύ σοβαρή πλατφόρμα, που θα δώσει λύσεις σε όλους και είναι πολύ χαμηλού κόστους, αφού η αμοιβή είναι ανά κράτηση και όχι με ποσοστό» επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βλάχος.