Παπαδοπουλος Super Markets
Νοσηλευτικό Σεμινάριο για την «Φροντίδα Kαρδιαγγειακούς Ασθενούς» PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014 13:04

2223600424.jpgΝοσηλευτικό Σεμινάριο με τίτλο «Φροντίδα Kαρδιαγγειακούς Ασθενούς» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Ιουνίου (8.30-13.30) στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Το εκπαιδευτικό αυτό Σεμινάριο εντάσσεται στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Προγράμματος «Ιωάννινα Καρδιαγγειακή Εκπαίδευση - Εκπαιδευτικά Σεμινάρια», το οποίο αποτελεί πρόγραμμα του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με Επιστημονικό Φορέα το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και με διοικητικό και διαχειριστικό όργανο την Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Επιστημονικά υπεύθυνοι του εν λόγω προγράμματος είναι ο κ. Λάμπρος Μιχάλης και ο κ. Μιλτιάδης Ματσάγκας.
Στόχος του εν λόγω προγράμματος, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ από το 2002, είναι η υλοποίηση επιστημονικών εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών συνεδρίων, σεμιναρίων και κλινικών φροντιστηρίων στην πόλη των Ιωαννίνων με διδάσκοντες/εκπαιδευτές μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και άλλων εγχώριων και διεθνών πανεπιστημίων.
Το σεμινάριο με τίτλο «Νοσηλευτικό Σεμινάριο: Φροντίδα Kαρδιαγγειακούς Ασθενούς» στοχεύει κυρίως στην ανάπτυξη θεμάτων που απασχολούν τους νοσηλευτές στην καθ’ ημέρα κλινική πράξη, αναφορικά με τη φροντίδα ασθενών που πάσχουν από καρδιαγγειακές παθήσεις εντός και εκτός της Καρδιολογικής Κλινικής.
Η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Νοσηλευτικού Σεμιναρίου είναι η Κατερίνα Νάκα, Επίκουρη Καθηγήτρια Καρδιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η συμμετοχή στις εργασίες του Σεμιναρίου είναι δωρεάν και χορηγούνται 4 μόρια Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος. Η παρακολούθηση του Σεμιναρίου βεβαιώνεται με Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, το οποίο θα δοθεί από τη Γραμματεία με το πέρας του Σεμιναρίου.
Η Γραμματεία θα λειτουργεί έξω από το χώρο του Αμφιθεάτρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (1ο Υπόγειο) κατά τις ώρες διεξαγωγής του Σεμιναρίου. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει αυστηρά να δηλώσουν την παρουσία τους στη Γραμματεία πριν την έναρξη του Σεμιναρίου (08.30 - 09.00).
Στην ιστοσελίδα www.cardiovascular.gr μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να δηλώσει συμμετοχή και να ενημερώνεται για τις εξελίξεις του Σεμιναρίου.