Παπαδοπουλος Super Markets
2η τροποποίηση του Τοπικού Προγράμματος CLLD / LEADER της «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.»

2η τροποποίηση του Τοπικού Προγράμματος CLLD / LEADER της «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.»

Ο Ενδιάμεσος Φορέας (Ε.Φ.) «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 506/03.11.2020Π…

Περισσότερα...
Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.: Επίσκεψη της παράταξης Ενότητα Πολιτών

Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.: Επίσκεψη της παράταξης Ενότητα Πολιτών

Ο Πρόεδρος  κ. Δημήτριος Πάνου και ο Αντιπρόεδρος κ Ιωάννης Τσίμαρης του Διοικητικού Συμβουλίου  του  Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός…

Περισσότερα...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

H «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» καταδικάζει την αστυνομική βία
Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2020 11:17
Περισσότερα...Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» καταδικάζει απερίφραστα τις ενέργειες της αστυνομικής βίας κατά τη χθεσινή μέρα μνήμης του Πολυτεχνείου και στα Γιάννενα.
Φαίνεται δυστυχώς ότι η κυβέρνηση επιλέγει να προτρέπει τους πολίτες να αναλάβουν
 
Ανάληψη της Προεδρίας του Δικτύου των Πόλεων της Αδριατικής και του Ιονίουαπό την πόλη της Ηγουμενίτσας
Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2020 11:02
Περισσότερα...Η πόλη της Ηγουμενίτσας ανέλαβε για τα επόμενα δύο χρόνια την Προεδρία του Φόρουμ Πόλεων Αδριατικής & Ιονίου (ForumofAdriaticandIonianCities – FAIC) στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακάτην Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση
 
H Aστυνομία για τα χθεσινάεπεισόδια
Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2020 10:56
Περισσότερα...Ανακοινώνεται ότι, στα Ιωάννινα, την 17:00 ώρα (χθες) , ομάδα περίπου (60) ατόμων, που έφεραν κράνη, εξήλθαν από τις φοιτητικές εστίες στο Λόφο Περιβλέπτου, με σκοπό να πραγματοποιήσουν πορεία προς στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου. Οι αστυνομικοί τούς απηύθυναν συστάσεις όμως δέχθηκαν
 
Ξανά διψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων στα Γιάννενα
Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 19:43
Περισσότερα...Ο αριθμός των διασωληνωμένων κάνει τη διαφορά τη σημερινή ημέρα όσον αφορά την πορεία της πανδημίας, Καταγράφεται ένα ακόμα ρεκόρ. Ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει υψηλός σε Αττική και Θεσσαλονίκη.
 
Οι καταθέσεις στεφάνων για το Πολυτεχνείο
Σύνταξη: Παναγιώτης Μπούρχας   
Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 18:37
Περισσότερα...Τηρώντας τους αυστηρούς περιορισμούς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα οι τοπικές αρχές, τα κόμματα και οι πρυτανικές αρχές τίμησαν με διαφορά λεπτών, σε διαφορετικές καταθέσεις στεφάνων την επέτειο της φοιτητικές εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στο Ηρώο Πολυτεχνείου στα Γιάννενα.
 
Η Δημοτική Αρχή Αρταίων συνδιαμορφώνει με τους πολίτες τον Στρατηγικό Σχεδιασμό του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2020-2023
Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 15:03
Περισσότερα...Η Δημοτική Αρχή πιστή στην δέσμευσή της για έναν Δήμο ανοιχτό σε όλους και καθιστώντας τους δημότες ενεργούς πολίτες στην διαμόρφωση της επόμενης ημέρας για τον τόπο τους, ανακοινώνει την έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2020-2023. 
 
Ξεκίνησε η κοπή και η απομάκρυνση πλατάνων
Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 12:43
Περισσότερα...Στην κοπή των πλατάνων που έχουν προσβληθεί από το μεταχρωματικό έλκος προχωρούν από σήμερα οι υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών.
Πρόκειται για μία διαδικασία που είχε δρομολογηθεί από τον Σεπτέμβριο και μετά τις υποδείξεις
 
Αισθητική και λειτουργική ενοποίηση χώρων ιστορικού και εμπορικού κέντρου Πραμάντων
Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 12:33
Περισσότερα...Στην ολοκλήρωση της ανάπλασης του κέντρου των Πραμάντων προχωρά ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων με τη δημοπράτηση του έργου «Αισθητική και λειτουργική ενοποίηση χώρων ιστορικού και εμπορικού κέντρου Τ.Κ. Πραμάντων», προϋπολογισμού 540.000 ευρώ με Φ.Π.Α.
 
Κορωνοϊός: Η διασπορά του ιού στην Ήπειρο – Μόλις 10 τα κρούσματα
Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2020 19:26
Περισσότερα...Κατά την διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα ανακοινώθηκε ότι από τα 2.198 νέα κρούσματα, τα 490 είναι στην Αττική και τα 491 στην Θεσσαλονίκη.
Ακόμα τριψήφιος αριθμός νέων κρουσμάτων καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο
 
Λειτουργία υπηρεσιών του Δήμου στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων
Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2020 15:27
Περισσότερα...Στο πλαίσιο της λήψης προληπτικών μέτρων κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού και με στόχο την προστασία του προσωπικού και των συμπολιτών μας, οι υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας, της ΔΕΥΑΗ και του ΠΑΚΠΠΟ θα εξυπηρετούν τους πολίτες μέσω τηλεφώνου ήe-mail, ενώ αποκλειστικά
 
Ο.Κ.Π.Α.Π.Α "Ενημέρωση για την εξυπηρέτηση των πολιτών
Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2020 15:15
Περισσότερα...Ο «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης & Προσχολικής Αγωγής» του Δήμου Ιωαννιτών ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τις πρόσφατες εγκυκλίους που αφορούν την πανδημία, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν και να εξυπηρετούνται από την υπηρεσία μας ηλεκτρονικά
 
Πρόγραμμα Κινητών Μονάδων Ε.Ο.Δ.Υ. στην Ήπειρο
Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2020 15:10
Περισσότερα...Η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ και την 6η ΥΠΕ θα πραγματοποιήσει από σήμερα και τις επόμενες ημέρες rapidtests σε προσωπικό των παρακάτω φορέων/υπηρεσιών: 
Στα Ιωάννινα: Δικαστικό Μέγαρο (Διοικητικούς υπαλλήλους, Δικαστικούς Επιμελητές, Δικηγόροι),
 
Εξετάσεις των υποψηφίων Φαρμακοποιών
Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2020 13:31
Περισσότερα...Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Υγείας, ημερομηνία έναρξης των εξετάσεων των υποψηφίων Φαρμακοποιών για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, περιόδου ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ορίστηκε η Δευτέρα 14-12-2020.
 
Ριζόπουλος για ΦΟΔΣΑ: «Ζητούμενο στην Ήπειρο η συνεννόηση στην Αυτοδιοίκηση, αβάσιμη η “ανταρσία” των Δημάρχων»
Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2020 11:05

Περισσότερα...Άκρως εποικοδομητική ήταν η τηλεδιάσκεψη του προέδρου των Οριζόντων Ηπείρου, Σπύρου Ριζόπουλου, με τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Ηπείρου και Δήμαρχο Ζηρού, Νίκου Καλαντζή, κατά την οποία έγινε ανταλλαγή απόψεων για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων της Ηπείρου.

 
Αποστολή βοήθειας στους Τρίτεκνους Σάμου
Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2020 11:01
Περισσότερα...Το ΔΣ  του  Συλλόγου Τριτέκνων  Ν.  Πρέβεζας   εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό δυο παιδιών από τη Σάμο, από το φονικό σεισμό που έγινε στο Βόρειο Αιγαίο την Παρασκευή 30/10/2020. Η  Σάμος  υπέστη ισχυρότατο πλήγμα,   άφησε πίσω του ανθρώπινες απώλειες, σημαντικές
 
Επεισόδια, προσαγωγές και ξύλο στην επέτειο του Πολυτεχνείου
Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 19:45
Περισσότερα...Προσαγωγές και πολύ ένταση στιγμάτισαν το σημερινό εορτασμό της επετείου εξέγερσης των φοιτητών στο Πολυτεχνείο, στις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν το απόγευμα φοιτητικοί σύλλογοι, Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων πρωτοβάθμια σωματεία. 
 
Δυνατότητα σε πολύ μικρά εμπορικά καταστήματα που λειτουργούν σε δημοτικές κοινότητες κάτω των 5.000 κατοίκων να ανοίγουν
Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 18:42
Περισσότερα...«Θέλουμε να δώσουμε περισσότερους βαθμούς ελευθερίας στην οικονομική δραστηριότητα και να δυναμώσουμε τους θεσμούς και τους μηχανισμούς εποπτείας και ελέγχου, ώστε να τηρούνται οι κανόνες του παιχνιδιού από όλους, και όχι να επικρατεί ο νόμος του ισχυρότερου…» τόνισε ο Βασίλης Γιόγιακας
 
Συνάντηση Προέδρων ΠΕΔ και ΦΟΔΣΑ Ηπείρου
Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 15:28
Περισσότερα...Συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου κ. Χρήστου Ντακαλέτση και του Προέδρου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ηπείρου κ. Νίκου Καλαντζή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, στο Δημαρχείο του Δήμου Ζηρού. 
 
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για το Πολυτεχνείο
Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 14:48
Περισσότερα...Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος
δεν θα πάψεις ούτε στιγμή ν' αγωνίζεσαι
για την ειρήνη και για το δίκιο.
Θα βγεις στους δρόμους, θα φωνάξεις
τα χείλη σου θα ματώσουν απ' τις φωνές.
 
Υιοθέτηση μέτρου οικονομικής ελάφρυνσης πληττόμενων επιχειρήσεων
Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 12:35
Περισσότερα...Η ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας, με ευαισθησία και υπευθυνότητα, απέναντι στις πληττόμενες, από την πανδημία του κορωνοϊού, επιχειρήσεις και προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας, προχωρά στην υιοθέτηση του μέτρου απαλλαγής για το επόμενο
 
Τηλε-διάσκεψη με θέμα: «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας»
Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 11:03
Περισσότερα...Ο Πρόεδρος Δρ. Δημήτριος Δημητρίου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων σας προσκαλούν στην ενημερωτική Τηλε-διάσκεψη με θέμα: «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας»
 
ΟΕΒΕ Ιωαννίνων: Δικαίωση για το μπλόκο στα σούπερ μάρκετ
Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2020 18:49
Περισσότερα...H Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού Ιωαννίνων θεωρεί σωστή την απόφαση για απαγόρευση πώλησης διαρκών αγαθών από τα supermarkets.
«Ήταν άδικο για τα εμπορικά καταστήματα και δημιουργούσε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού»
 
Δήλωση του Χρήστου Πατσούρα για το Πολυτεχνείο
Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2020 15:18
Περισσότερα...Χουντικής έμπνευσης είναι η απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ για απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 3 ατόμων σε όλη τη χώρα, έτσι ώστε να μην υπάρξει καμιά συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο.
Η επίκληση της προστασίας της δημόσιας υγείας γι’ αυτή τη βαθιά αντιδημοκρατική ενέργεια
 
Μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ η σύνταξη Σχεδίων και Μελετών για τις Λιμενικές Υποδομές του Δήμου Αρταίων
Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2020 15:13
Περισσότερα...Στην βελτίωση και συντήρηση των λιμενικών υποδομών των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και των Δημοτικών Λιμενικών Γραφείων προχωρά ο Δήμος Αρταίων, μετά την ένταξη της πράξης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και την εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 250.000 ευρώ.
 
Το Αρχοντικό της Ισμήνης Τζαβέλλα απέκτησε και πάλι ζωή - AΠολογισμός κληροδοτημάτων
Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2020 15:07
Περισσότερα...Ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια των Ιωαννίνων απέκτησε και πάλι ζωή. Ο λόγος για το Αρχοντικό της Ισμήνης Τζαβέλλα το οποίο σταδιακά μετατρέπεται σε ένα κέντρο πολιτισμού.
Το ιστορικό κτίριο που βρίσκεται στην οδό Παύλου Μελά επισκέφθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ,
 
Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων: Εξυπηρέτηση μόνο με ραντεβού
Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2020 13:28
Περισσότερα...Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τις πρόσφατες εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: 9ΠΨΤ46ΜΤΛ6-ΧΞΤ & ΨΞ8046ΜΤΛ6-5ΩΙ) αναφορικά με τα προληπτικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της διασποράς της Covid-19,
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

14 κρούσματα στα Γιάννενα, 12 στην Άρτα
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 3209 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρου...
Συνάντηση Γιώργου Αμυρά με Λίνα Μενδώνη
Την πρόταση για ένταξη των τεχνικών της ηπειρώτικης αργυροτεχνίας στον εθνικό κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας μετέφερε ο βουλευτής Ιωαννίνω...
Την αλήθεια για τον Τσουβάλα την ξερουν όσοι τον γνωριζουν....
Παρακολουθούμε από χθες τα ...τηλεοπτικά δικαστήρια ορισμένων κέντρων-αυτοί ξέρουν γιατί τόσο μένος-εναντίον του πρώην Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και νυν Γενικ...
Προεκλογική δραστηριότητα Γιάννη Καραγιάννη
Ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας πραγματοποίησε το Σάββατο 22/6 περιοδεία στο Μέτσοβο, τ...
Η ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε ανακοινώνει την είσοδό της στην αγορά των δίτροχων οχημάτων καθώς και των τετράτροχων οχημάτων εξειδικευμένης χρήσης
Η ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε. με χαρά ανακοινώνει τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στην αντιπροσώπευση και δίτροχων οχημάτων αλλά και τετράτροχων οχημάτων εξειδικευμένη...

.

Stop
Play
-
Ιωάννινα Hackathon 2019
Ο Δήμος Ιωαννιτών και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίων διοργανώνουν το Ιωάννινα Hackathon 2019. Το Ιωάννινα Hackathon 2019 είναι ένας διαγωνισμό...


 

Πολιτική - Πολιτικοί

Δυνατότητα σε πολύ μικρά εμπορικά καταστήματα που λειτουργούν σε δημοτικές κοινότητες κάτω των 5.000 κατοίκων να ανοίγουν
«Θέλουμε να δώσουμε περισσότερους βαθμούς ελευθερίας στην οικονομική δραστηριότητα κ...
Βασίλης Γιόγιακας: συνταγογράφηση ειδικών θεραπειών για παιδιά και εφήβους από κινητές μονάδες ψυχικής υγείας
Να συνταγογραφούνται θεραπείες ειδικής αγωγής από τις κινητές μονάδες ψυχικής υγείας ...
Η Μαρία Κεφάλα για την επίσκεψη Τσίπρα
Ο εκφραστής του ψεύδους και μηδενιστής των πάντων κος Τσίπρας επισκέφτηκε σήμερα το Πα...

Οικονομία

Ξεκίνησε η υποβολή νέων αιτήσεων για το επίδομα στέγασης στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πρέβεζας
Για την ανανέωση αιτήσεων επιδόματος στέγασης ενημερώνει το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Π...
Ημερήσια Διάταξη Οικονομικής Επιτροπής
Σας καλούμε την 29-08-2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:30 στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπή...
Έργα εκσυγχρονισμού και βελτίωσης υποδομών άνω των 11,5 εκ. ευρώ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή
Επιταχύνεται το πρόγραμμα έργων της Περιφέρειας Ηπείρου, τόσο για αποκαταστάσεις ζημι...

Ψίθυροι

Ανατρεπτική νίκη για τον ΠΑΣ!
Αν και ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε, σήμερα στο «Ζωσιμάδες», πίσω στο σκορ, τελικά κατάφερε με ...
Γ. Παπαγεωργίου: Οι αριθμοί αποδομούν τις αυταπάτες της διαπραγμάτευσης
Φτάνοντας στα μισά του καλοκαιριού και απέχοντας σχεδόν ένα μήνα από την Διεθνή Έκθεση ...
Αποτελεσματικός αποδείχθηκε ο Σκούμας...
Αναλαμβάνοντας το τιμόνι της Αστυνομίας στην Ήπειρο στις τελευταίες κρίσεις της ΕΛΑΣ , ...
feed-image .