Παπαδοπουλος Super Markets
Σύσκεψη  των σωματείων του δημόσιου

Σύσκεψη των σωματείων του δημόσιου

Σύσκεψη των σωματείων του δημόσιου θα γίνει ,την ΠΕΜΠΤΗ 24/05/2018 στις 7 το απόγευμα ,στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της…

Περισσότερα...
Νεαροί οι δράστες σωρείας κλοπών

Νεαροί οι δράστες σωρείας κλοπών

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση…

Περισσότερα...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων για τη Γιορτή της Μητέρας
Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 10:52

Περισσότερα...Μήνυμα της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Ηπείρου για τη Γιορτή της Μητέρας:

«Η Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, ημέρα γιορτής, ημέρα υπενθύμισης, ημέρα

 
Συνέχεια στις επιτυχίες του ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 19:34

Περισσότερα...Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τον ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟ. Αυτή τη φορά στο τζούντο και συγκεκριμένα στο διεθνές τουρνουά «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ » που διεξήχθη στο Αμύνταιο στις 5 και 6 Μαϊου, με τη συμμετοχή πολλών ξένων χωρών ( Ρωσία, Τουρκία, Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν κ.λ.π. ). Ο σύλλογος έλαβε μέρος με 16 αθλήτριες και αθλητές και κατέκτησε 6 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια.

 
Πρώτο Εργασιακό Ομαδικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 14:24

Περισσότερα...Η  Διεύθυνση Νεολαίας και Άθλησης της  Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών με τη συνεργασία του Αθλητικού Σωματείου «Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων» διοργανώνει την περίοδο Μαΐου-Ιουνίου 2018, το 1ο Εργασιακό Ομαδικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

 
Νέες πινακίδες στο οδικό δίκτυο Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 14:06

Περισσότερα...Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη κο Αλέξανδρο Καχριμάνη για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση προς το αίτημά της για σημάνσεις (πινακίδες) στα παραλιακά χωριά τα οποία διασχίζει η Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας.

Από την προηγούμενη εβδομάδα υπάρχουν για τα χωριά Κανάλι και Καστροσυκιά η αρχή

 
Πενήντα θέσεις κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Δωδώνης
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 13:37

Περισσότερα...Πενήντα θέσεις κοινωφελούς εργασίας κατανεμήθηκαν στο Δήμο Δωδώνης, εν όψει της νέας προκήρυξης του προγράμματος που αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Ο Δήμος μέχρι τις 21 Μαίου θα συμπληρώσει στην ειδική πλατφόρμα και σύμφωνα με

 
Γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων στο Μουσείο Αργυροτεχνίας
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 12:53

Περισσότερα...Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Νύχτας Μουσείων, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Ρόδα» του Δήμου Ιωαννιτών, διοργανώνει το Σάββατο 19 Μαΐου,  δράση με τίτλο «Μια νύχτα στο Μουσείο Αργυροτεχνίας».

 
Δήμος Ηγουμενίτσας:«Πολιτστικό Καλοκαίρι 2018»
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 12:45

Περισσότερα..."Το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας προσκαλεί όλες τις μουσικές ομάδες (μπάντες, μουσικά σχήματα), θεατρικές ομάδες, σχολές χορού, και όποιες άλλες ομάδες επιθυμούν να καταθέσουν τις προτάσεις-αιτήματά  τους αναλυτικά για τις εκδηλώσεις «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018».

 
Δήμος Ηγουμενίτσας:Δράσεις Let’sDoItGreece 2018
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 12:39

Περισσότερα...Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή Συλλόγων, φορέων και Εθελοντών του Δήμου Ηγουμενίτσας τόσο την Κυριακή 29 Απριλίου, ημέρα διεξαγωγής της εκστρατείας του Let’sDoItGreece,όσο και τις προηγούμενες ημέρες, καθώς εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σχολεία και σύλλογοι με την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας, συντόνισαν τις δράσεις τους ώστε να φροντίσουν και να ομορφύνουν χώρους και περιοχές του Δήμου .

 
Συνεδριάζει τη Δευτέρα 14 Μαΐου το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 12:26

Περισσότερα...Συνεδριάζει τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 και ώρα 18:30 το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων. Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται  15 θέματα. Αναλυτικότερα:

Εισηγητής: κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ

1. Συζήτηση επί του κατατεθέντος για διαβούλευση σχέδιο νόμου περί: «Μεταρρύθμισης του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ [Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι»] 

 
Συνάντηση της αρμόδιας Επιτροπής Καταλληλότητας για την εξεύρεση μόνιμου χώρου για το Μουσικό Σχολείο Άρτας
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 12:20

Περισσότερα...Συναντήθηκε η Επιτροπή για την Καταλληλότητα οικοπέδου που προορίζεται για την ανέγερση του διδακτηρίου του Μουσικού Σχολείου (Γυμνάσιο-Λύκειο) ενώ παράλληλα τα μέλη της πραγματοποίησαν αυτοψία στις προτεινόμενες θέσεις.

Το θέμα της στέγασης του Μουσικού Σχολείου Άρτας είναι ιδιαίτερα

 
Πρώτη Επίσημη Δημόσια Διαβούλευση για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Πρέβεζας
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 12:11

Περισσότερα...Ο Δήμος Πρέβεζας συμβασιοποίησε τη συμμετοχή του στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014-2020 (Άξονας Προτεραιότητας «Προστασία του Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη») αναφορικά με την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Πρέβεζας. Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) είναι ένα στρατηγικό σχέδιο

 
Ενημερωτική εκδήλωση για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 12:02

Περισσότερα...Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών για ενημέρωση και αξιόπιστη πληροφόρηση των μελών του για τα προγράμματα χρηματοδότησης, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς: α) Μεταποίησης, β) Βιομηχανίας της εμπειρίας, Τουρισμού, Πολιτισμού – Δημιουργικής Βιομηχανία, γ) Υγείας

 
Μια ακόμη Γαλάζια Σημαία στον Δήμο Ηγουμενίτσας
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 11:22

Περισσότερα...Για το 2018 ο Δήμος Ηγουμενίτσας βραβεύτηκε με 4 συνολικά Γαλάζιες Σημαίες για ισάριθμες παραλίες του. Έτσι από φέτος η Γαλάζια Σημαία θα κυματίζει πέραν των ακτών Δρέπανο, Μέγα Άμμος, Καραβοστάσι και στην Αγία Παρασκευή.

Η απονομή των Γαλάζιων Σημαιών έγινε μετά από αυστηρό έλεγχο ποιοτικών προδιαγραφών

 
“Κατάθεση Ζωής” στα Ιωάννινα από το Γραφείο Πωλήσεων της INTERAMERICAN
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 20:39

Περισσότερα...Το Γραφείο Πωλήσεων Ιωαννίνων της INTERAMERICAN,θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, την Παρασκευή 11 Μαΐου και ώρες 9-2 μ.μ., στα γραφεία της εταιρείας (Πυρσινέλλα 7-9) και προσκαλούν όλους τους συνεργάτες, πελάτες και φίλους της εταιρείας να συμμετάσχουν σε αυτή την πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.

 
Ανανέωσε και ο Μπουκουβάλας στον ΠΑΣ
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 14:51

Περισσότερα...Κάτοικος Ιωαννίνων και παίκτης του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα συνεχίσει να είναι ο Μιχάλης Μπουκουβάλας μέχρι το 2020 αφού σήμερα υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο 30χρονος αμυντικός παίκτης σε 25 παιχνίδια είχε 1820 λεπτά με την φανέλα του "Άγιαξ της Ηπείρου" . 

 
Συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τη Μεταρρύθμιση «Κλεισθένης Ι»
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 14:22

Περισσότερα...Η Περιφερειακή Παράταξη «Συμμαχία των Ηπειρωτών» για τη συζήτηση που έγινε στο περιφερειακό συμβούλιο επί της μεταρρύθμισης «Κλεισθένης Ι».

- Πιο αναλυτικά στο δελτίο τύπου η «Συμμαχία των Ηπειρωτών», αναφέρει τα εξής:

 
Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 14:13

Περισσότερα...

Εκτεταμένο πρόγραμμα συντήρησης - βελτίωσης του Εθνικού οδικού δικτύου της Ηπείρου

Εκτεταμένες παρεμβάσεις για τη συντήρηση- βελτίωση τμημάτων του Εθνικού Οδικού Δικτύου, προγραμματίζει η Περιφέρεια Ηπείρου, για τις οποίες στη σημερινή της συνεδρίαση, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη διάθεση πίστωσης ύψους 1,450 εκ. ευρώ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργασίες στα τμήματα:

Ε.Ο. Ιωαννίνων - Άρτας από κόμβο Εγνατίας Οδού έως κόμβο Ιόνιας Οδού

 
Στην Ημερίδα της Νέας Δημοκρατίας στη Λευκάδα ο Σταύρος Καλογιάννης
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 13:04

Περισσότερα...Στην Ημερίδα που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία στη Λευκάδα, αύριο Παρασκευή 11 Μαΐου, με θέμα «ΙΟΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», έχει κληθεί να μιλήσει ο Σταύρος Καλογιάννης. Η Ημερίδα γίνεται στο πλαίσιο διαμόρφωσης του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και περιλαμβάνει τρεις θεματικές Ενότητες:

 
Αποτελέσματα μετρήσεων της ΔΕΥΑΗ
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 12:46

Περισσότερα...Για την πλήρη και επίσημη ενημέρωση των πολιτών, δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα των πρόσφατων ελέγχων (έως και Μάρτιο του 2018) του πόσιμου νερού.

http://www.deyaig.gr/

 
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες εντός των Σηράγγων Αμπελιάς, στον Αυτοκινητόδρομο ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 12:41

Περισσότερα...Ο ∆ιευθυντής της ∆ιεύθυνσης Αστυνοµίας Ιωαννίνων αποσκοπώντας στην οµαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχηµάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού, επί του Αυτοκινητοδρόµου ΙΟΝΙΑ Ο∆ΟΣ:

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:

 
4 Γαλάζιες Σημαίες στον Δήμο Ηγουμενίτσας
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 12:37

Περισσότερα...Με αφορμή την βράβευση του Δήμου Ηγουμενίτσας και με 4η Γαλάζια Σημαία ο Αντιδήμαρχος σε θέματα Τουρισμού κ. Σωτήριος Μήτσης δήλωσε σχετικά:

 
Ιωάννινα:Ανθοκομική έκθεση στο Πάρκο Λιθαρίτσια
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 12:24

Περισσότερα...Ανθοκομική έκθεση στο πάρκο Λιθαρίτσια διοργανώνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου, ο Δήμος Ιωαννιτών και ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ιωαννίνων.

Κεντρικό σύνθημα της έκθεσης είναι «αλλάξτε διάθεση, γεμίστε την πόλη λουλούδια».

 
Διήμερη επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη στην Πρέβεζα
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 12:16

Περισσότερα...Διήμερη επίσκεψη στην Πρέβεζα θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Μαΐου.

Αφορμή αποτελεί το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών «Κλεισθένης 1»,

 
Ακόμη πιο κοντά η απευθείας αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με τη Γερμανία
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 12:06

Περισσότερα...Τα θεμέλια για την επίτευξη ενός ακόμη φιλόδοξου στόχου, στο πλαίσιο της εξωστρεφούς στρατηγικής που υλοποιεί ο δήμος Ιωαννιτών, μπήκαν κατά τη διάρκεια του πενθήμερου ταξιδιού στη Γερμανία (3-7 Μαΐου), με αφορμή το «5ο Αντάμωμα Ηπειρωτών Ευρώπης».

Όπως ανακοίνωσε στους εκπροσώπους της ελληνικής Ομογένειας ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας,

 
Πρόσκληση σε Ημερίδα: «GDPR Ο Νέος Κανονισμός για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων» από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 11:55

Περισσότερα...Τον Μάιο του 2018 τίθεται σε εφαρμογή το νέο καθεστώς προστασίας προσωπικών δεδομένων ‘General Data Protection Regulation', με αλλαγές που θα επηρεάσουν κάθε οργανισμό και εταιρεία στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε μια προσπάθεια για σωστή ενημέρωση και προετοιμασία των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα και την καλύτερη προσαρμογή τους,

 
Ολοκληρώθηκε η διασύνδεση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας με το ακτινοδιαγνωστικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 11:04

Περισσότερα...Ολοκληρώθηκε η διασύνδεση μεταξύ του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας  με το ακτινοδιαγνωστικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών .Έτσι  παρέχεται  πλέον η  δυνατότητα αποστολής ιατρικών εικόνων (ακτινογραφίες κλπ) για διάγνωση και γνωμάτευση από τους ιατρούς του ακτινολογικού τμήματος του Νοσοκομείου.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Ξεκινά η λειτουργία της 3ης και 4ης Τοπικής Ομάδας Υγείας της Ηπείρου
Η Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας  εκφράζει την ικανοποίησή της, καθώς την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018  ξεκι...
Επίσκεψη Β. Μέγα σε τυροκομική μονάδα
Συνέχεια στις επαφές που κάνει με ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Ιωαννιτών έδωσε σήμερα η αντιδήμαρχος Βάσω Μέγα η ο...
Στον Εισαγγελέα Ιωαννίνων προσέφυγε ο Γιώργος Αμυράς για τη ρύπανση στον ποταμό Καλαμά
«Ο Σταύρος Θεοδωράκης μου ανέθεσε και επισκέφθηκα σήμερα τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων για να υποβάλλω, όπως και έκανα, φάκελο με στοιχεία για ...
Παρουσίαση Προσχέδιου Δράσης Βιώσιμης Ενεργείας Δήμου Ηγουμενίτσας
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας στα πλαίσια της συμμετοχής του στο Σύμφωνο των Δημάρχων για το Κλίμα και την Ενέργεια, έχει αναλάβει εθελοντικά να υλοποιήσει μια σειρά από δεσμε...
Ο Τζουμερκιώτης αρχηγός της ΕΛΑΣ δεν θέλει φρου φρου και αρώματα
Είχε δώσει το στίγμα του πριν ακόμη γίνει Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας , όντας στο πλευρό του τότε αρχηγού Δημήτρη Τσακνάκη. Από το πρωί μέχρι τη νύχτα ο Κώστας Τσο...

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

.

Stop
Play
-
Σημαντική διάκριση για την Ομάδα Ρομποτικής του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου Βελλάς στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπ...


 

Πολιτική - Πολιτικοί

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με τοπικούς φορείς στο Δημαρχείο Πρέβεζας
Οι μεταρρυθμίσεις στην αυτοδιοίκηση  αλλά και θέματα που αφορούν  υποδομές  των Δήμω...
Ανοιχτή συζήτηση με τον Π. Λαφαζάνη στο Θυμωμένο Πορτραίτο
Αύριο Σάββατο 19/5 στις 7 το απόγευμα στο θυμωμένο πορτραίτο(Καποδιστρίου 20) θα πραγματοπ...
Δήλωση του Βασίλη Τσίρκα κατά την επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας K. Γαβρόγλου στην Άρτα
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κώστα Γαβ...

Οικονομία

Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου
-Νέο πρόγραμμα έργων αποκατάστασης και βελτίωσης των υποδομών στις Περιφερειακές Ενότ...
Δήμος Ζίτσας:Προχωρούν οι διαδικασίες για την αγορά μηχανημάτων έργου από το πρόγραμμα «Φιλόδημος»
«Ανοίγει ο δρόμος» για την αγορά - προμήθεια  μηχανημάτων έργου στο Δήμο Ζίτσας μετά κα...
Υποβολή πρότασης για τη χρηματοδότηση της ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου Άρτας
Στην έγκριση της μελέτης για «Επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και ενσωμάτωσης ΑΠΕ ...

Ψίθυροι

Ανατρεπτική νίκη για τον ΠΑΣ!
Αν και ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε, σήμερα στο «Ζωσιμάδες», πίσω στο σκορ, τελικά κατάφερε με ...
Γ. Παπαγεωργίου: Οι αριθμοί αποδομούν τις αυταπάτες της διαπραγμάτευσης
Φτάνοντας στα μισά του καλοκαιριού και απέχοντας σχεδόν ένα μήνα από την Διεθνή Έκθεση ...
Αποτελεσματικός αποδείχθηκε ο Σκούμας...
Αναλαμβάνοντας το τιμόνι της Αστυνομίας στην Ήπειρο στις τελευταίες κρίσεις της ΕΛΑΣ , ...
feed-image .